Zorile DICTATURII MEDICALE se văd și la Chisinau.

nu vaccinarii fortate

Zorile DICTATURII MEDICALE se văd și la Chisinau

Astăzi (n.r.: 14.07.2021) consiliul consultativ medical de pe lângă Primul Ministrul de pe Bîc, a pus in discuție posibilitatea vaccinarii obligatorie a cetățenilor R. Moldova in condițiile in care doar 9% din populație sa vaccinat cu ambele doze.

Lux Montgner, medic francez laureat a Premiului Nobel, declara zilele trecute ca: vaccinarea obligatorie este cea mai mare greșeală a secolului XXI. Guvernul de la Chisinau a decis sa preia exemplul Moscovei și sa vaccineze persoanele care intra in contact direct cu cetățenii (formula care cuprinde întreaga populație) in mod forțat. Nici in perioada regimului totalitar sovietic nu se făcea așa ceva.

Personal sunt categoric împotriva vaccinări formate cu un ser/vaccin experimental, deoarece in lista reacțiilor adverse este trecută inclusiv MOARTEA.

Vaccinarea forțată excede cadrul legal și legitim al drepturilor omului și reprezintă o agresiune împotriva propriului popor cu miros de genocid, in condițiile in care serul vaccinul este in perioada de TESTARE.

Speram ca noul Parlament și viitorul Guvern nu vor permite asemenea abuzuri, demne de un nou Tribunal Internațional.

vaccinarea fortata covid moldova

Avocat IulianRusanovschi