Selectați pagina

Zeci de vaccinuri populare au fost găsite a fi contaminate cu particule inexplicabile care conțin metale grele toxice

Zeci de vaccinuri populare au fost găsite a fi contaminate cu particule inexplicabile care conțin metale grele toxice

Vaccinurile HPV Gardasil și Ceravix au fost examinate intens pentru efectele lor dăunătoare asupra femeilor tinere de pe tot globul – iar vârsta sugerată pentru primirea acestor vaccinări a devenit tot mai fragedă.

Anul trecut, la începutul anului 2016, Colegiul american de pediatri (ACP) a lansat o declarație care detaliază o serie de cercetări legate de vaccinurile HPV cunoscute sub numele de Gardasil șiCeravix, observând că aceste vaccinuri nu par a fi atât de sigure pe cât le aclamă creatorii lor.

În prezent, noi cercetări au constatat că aceste două vaccinuri puternic promovate, sunt contaminate cu un număr de compuși anorganici, inclusiv plumbul. Studiul, condus de cercetători independenți de la Consiliul Național de Cercetare al Italiei și Institutul Internațional de Apă Curată din SUA, au constatat că un număr de vaccinuri comune sunt contaminate cu o serie de tipuri diferite de particule. De fapt, toate vaccinurile testate au conținut particule nelistate, prezența cărora cercetătorii le-au descris ca fiind „derutante” și „inexplicabile”.

      Contaminanții găsiți în vaccinurile HPV

Ceravix și Gardasil au fost printre cele 44 de eșantioane de vaccinuri utilizate pentru cercetarea echipei. Pentru a efectua analiza lor, oamenii de știință au folosit ceea ce este cunoscut sub numele de Microscop electronic de scanare cu câmp de emisie echipat cu un microemițător cu raze X pentru a detecta orice contaminanți anorganici sub formă de particule și a analiza compoziția lor chimică. Echipa a reușit să verifice prezența particulelor anorganice de microorganisme și nanoparticule care nu au fost enumerate pe listele de ingrediente ale produselor de către producătorii lor (în general, și dacă legea i-ar obliga pe producători să specifice compoziția vaccinului, ei nu o fac sub pretextul secretului licenței, sau pur și simplu trec substanțe în mod fals, înșelându-ne premeditat, n.b.).

Dincolo de potențialul toxic inerent al aluminiului – pe care cercetătorii l-au remarcatși care este un ingredient îngrijorător adesea inclus de către producătorii de vaccinuri – s-au găsit și alți câțiva compuși într-un număr de vaccinuri. Atât Gardasil, cât și Ceravix au prezentat diferite forme de aluminiu și plumb – ambele fiind cunoscute a fi perturbatoare dezvoltării funcției cognitive, în special la copii. Cercetătorii au explicat de asemenea că aceste particule găsite în vaccinuri sunt adesea încorporate în substraturi biologice, cum ar fi proteine sau endotoxine. Dar, atunci când aceste particule vin în contact cu fluidele proteice, apare o „nano-bio-reacție”, rezultând un compus mult mai mare care nu este biodegradabil – făcându-l capabil de efecte adverse imense, deoarece nu este recunoscut de organism și nu poate fi descompus.

Și, așa cum au explicat cercetătorii, prezența contaminanților multipli sau a ingredientelor potențial dăunătoare se referă în mod deosebit, având în vedere că este binecunoscut faptul că contaminanții tind să exercite efecte reciproce, sinergice – la creșterea în mod eficient a cantității de rău pe care o poate produce substanța în sine. Plumbul și aluminiul sunt cunoscute ca fiind extrem de periculoase pentru creierul uman în mod independent – ce credeți că se întâmplă atunci când acestea sunt combinate?

Atunci când au discutat constatările lor în ansamblu, cercetătorii au declarat că contaminarea vaccinurilor pe care au văzut-o a fost „inexplicabilă” și au remarcat, de asemenea, că combinațiile compușilor pe care i-au văzut erau „foarte ciudați”, deoarece nu aveau „utilizare tehnică”. În orice caz, indiferent de originea lor, ei nu ar trebui să fie prezenți în nici un medicament injectabil, să nu mai vorbim în vaccinuri, mai ales cele destinate sugarilor. Ei și-au exprimat păreri similare cu privire la acele vaccinuri care sunt date copiilor.

        Metalele toxice și daunele provocate de vaccin: sunt legate?

Cercetările au arătat în mod constant că particulele de dimensiuni mici pot fi foarte dăunătoare creierului uman, iar această cercetare recentă nu este diferită. Cercetătorii susțin că, depinzând de locul unde se depozitează compușii în primul rând, pot fi văzute diferite efecte adverse. Atunci când particulele sunt depozitate mai întâi în creier, sunt prezente efecte mai rapide și mai acute, în timp ce mai multe efecte lent dezvoltate sunt observate atunci când alte zone ale corpului sunt afectate. Cercetătorii spun că particulele pe care le-au observat în vaccin erau de o dimensiune atât de mică, încât este complet posibil ca ele să intre într-adevăr în nucleele celulelor individuale și să interacționeze cu ADN-ul. Așa cum se întâmplă cu toate corpurile străine, în special cele mici, ele induc o reacție inflamatorie care este cronică, deoarece majoritatea acestor particule nu pot fi degradate.

Studiile anterioare au arătat că chiar și nivelurile scăzute de plumb pot produce efecte toxice – chiar și Agenția pentru Substanțe Toxice și Toxicitate susține că nu poate exista o cantitate minimă, sigură de plumb pentru dezvoltarea copiilor. De asemenea, aluminiul este cunoscut ca fiind toxic pentru creier (iar spre bătrânețe creează boala Alzeheimer, n.b.). Vaccinurile HPV precum Gardasil au fost asociate cu provocarea unui număr de efecte grave – în special, o serie de boli autoimune dăunătoare și chiar pierderea fertilității. Atunci când se analizează ce s-a găsit în interiorul acestor vaccinuri, cantitatea de daune pe care le pot provoca nu este, din păcate, o surpriză. Mai rău, aceste metale periculoase nu sunt nici măcar enumerate ca ingrediente folosite în compoziția vaccinului..!

Atât de mulți medici continuă să împingă aceste injecții pacienților, printr-o prpagandă deșănțată, despre care nu știu nimic, fără să aibă vreun indiciu despre cât de toxici sunt în realitate. Și aici vin și vă întreb: din partea medicilor și a autorităților din ministerul sănătății este neștiință, este ignoranță, sau este cumva premeditare sau interese financiare..????!!!!

Surse:

http://medcraveonline.com/IJVV/IJVV-04-00072.php

http://www.naturalnews.com/055429_aluminum_vaccines_brain_damage.html

http://www.greenmedinfo.com/blog/study-reveals-unavoidable-danger-hpv-vaccines

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Au fost găsite a fi contaminate cu particule inexplicabile care conțin metale grele toxice zeci de vaccinuri | ganduri din ortodoxie - […] aparatorul.md: Vaccinurile HPV Gardasil și Ceravix au fost examinate intens pentru efectele lor dăunătoare asupra femeilor tinere de pe…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке