Selectați pagina

Zeci de presupuşi terorişti s-au infiltrat printre imigranţi şi au ajuns în Germania

Zeci de presupuşi terorişti s-au infiltrat printre imigranţi şi au ajuns în Germania

emigrantiZeci de militanţi islamişti s-au infiltrat printre solicitanţi de azil şi au reuşit să pătrundă în Germania, afirmă surse oficiale citate de site-ul agenţiei Reuters.

Poliţia federală germană a anunţat că anchetează 40 de cazuri în care militanţi islamişti au pătruns în Germania printre imigranţi din Orientul Mijlociu.

Peste 1,1 milioane de imigranţi extracomunitari au ajuns în Germania în cursul anului 2015.

„Nu vă dezvălui un secret dacă vă spun că sînt preocupat de numărul mare de imigranţi ale căror identităţi nu le cunoaştem deoarece nu aveau asupra lor acte în momentul intrării în Germania”, a declarat Hans-Georg Maassen, şeful Agenţiei germane de informaţii interne.

Un purtător de cuvînt al Poliţiei federale germane (BKA) a confirmat că au existat 369 de sesizări referitoare la extremişti care ar fi pătruns în Germania anul trecut, subliniind că 40 de cazuri sînt investigate amănunţit.

„Serviciile de securitate germane au indicii că membri sau simpatizanţi ai organizaţiilor teroriste s-au infiltrat printre refugiaţi, avînd intenţia de a comite atacuri în Germania”, a comunicat BKA.

SURSA: mediafax.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке