Selectați pagina

Mii de creştini ortodocşi au participat la Marşul pentru Familie

Mii de creştini ortodocşi au participat la Marşul pentru Familie

marsul familiei 2015Câteva mii de creştini ortodocşi au participat, sâmbătă, la Marşul pentru Familie, organizat în centrul capitalei de Mitropolia Moldovei. La mitingul din scuarul Catedralei Mitropolitane, unde s-a încheiat marşul, Mitropolitul Vladimir i-a îndemnat pe credincioşi să nască şi să crească mai mulţi copii întru binele poporului.

Marşul pentru Familie a condamnat manifestaţiile comunităţii LGBT. Mitropolitul Vladimir a spus că legile bisericeşti trebuie puse mai presus de cele civile. „Niciodată să nu ne fie ruşine că suntem creştini ortodocşi”, a subliniat Mitropolitul, îndemnând creştinii să lupte fiecare în localitatea sa pentru apărarea valorilor familiei tradiţionale.

Mitropolitul i-a mai chemat pe creştini să dea născare mai multor copii, promiţând că personal va boteza, în Catedrala Mitropolitană, copiii născuţi începând cu al patrulea în familie. Iar dacă Dumnezeu îi va da timp, atunci tot el îi şi va cununa.

Săptămâna trecută, comunitatea LGBT a organizat un marş în încheierea Festivalului Curcubeului, destinat să promoveze drepturile persoanelor cu orientare sexuală netradiţională. În acelaşi timp, mai mulţi creştini ortodocşi au organizat rugăciuni.

Sursa: evzmd.md

Sursa poze: facebook.com

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. Dorin

  mie mi se pare de ordinul a sute sau chiar mii de creştini

  Răspuns
 2. Magda

  Sunt in primul rand decenti. Starea de normalitate implica decenta.
  Da, se pare ca au participat foarte multi oameni.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *