Selectați pagina

Windows 7 şi spionii guvernului

Windows 7 şi spionii guvernului

Esti sub urmarireAti avea incredere intr-un sistem de operare la care a “contribuit” si SRI?

Microsoft neaga ca ar fi pus o portita in Windows 7.

Nu va ingrijorati, ne spune compania , NSA s-a implicat numai in asigurarea standardelor de securitate.
Microsoft a negat in 2010 ca ar fi construit portite in Windows 7, pentru a potoli publicul ingrijorat, dupa ce un oficial senior al National Security Agency (NSA) , a depus marturie in fata Congresului ca agentia a lucrat la sistemul de operare.

“Microsoft nu a pus si nu va pune portite in Windows”, a spus o purtatoare de cuvant a companiei, reactionand la un articol publicat Miercuri in Computerworld.

“Lucrand impreuna cu Microsoft si cu elemente din Departamentul apararii, NSA si-a folosit din plin expertiza unica pe care o are si cunostintele despre amenintarile asupra sistemului si vulnerabilitatile sale, pentru a intari ghidul de securitate al sistemului de operare al Microsoft, fara a constrange operatorul calculatorului sa intreprinda actiuni zilnic, fie ca ele sunt in sectorul public, sau in cel privat” a declarat Richard Schaeffer, directorul securitatii informatiei al NSA, sub-comitetului Senatului in probleme de terorism si securitatea tarii.

Wow, ce gura plina trebuie sa fi avut domnul spion cand a scos fraza asta pompoasa! Asta nu-i prima oara cand NSA e implicata in “dezvoltarea produselor” Microsoft si Windows Vista fiind rezultatul unei astfel de colaborari. Nu sunteti linistiti acum ?

NSA e agentia de spionaj ale carei sarcini si competente principale sunt interceptarea mesajelor electronice, fie ele telefoane, computere, radiouri, faxuri, mergand pana la micul aparat de radio din capul fiecarui om numit creier, care emite si el unde electro-magnetice pe frecvente specifice, la un nivel suficient de ridicat, incat sa poata fi interceptate de la distanta.

Prin reteaua globala numita Echelon, NSA intercepteaza orice transmisiuni de pe pamant, care mai apoi sunt analizate de catre supercomputerele sale pentru a detecta cuvinte cheie, sau alte lucruri de interes. Odata detectate, informatia este inaintata unui analist uman pentru actiuni ulterioare. Actiunile lor ulterioare pot fi extrem de scarboase si de neplacute, dupa cum sustin mii de cetateni ai SUA (vedeti aici marturia personala a unui jurnalist american).

In fine, dragii mei, asta e lumea in care traim. Putem instala anti-virusuri, firewalls, si alte cele si nu spun ca nu trebuie s-o facem, dar sa nu pierdem din minte ca balanta este inclinata impotriva noastra din start.

Cine-si imagineaza ca e anonim pe internet, trebuie sa fie de un optimism incurabil, sau sa foloseasca un laptop numai in timpul zilei, din masina, conectandu-se sporadic in diferite puncte de acces din oras, pentru durate foarte scurte cu un sistem de operare preferabil Linux, continut pe CD-ROM sau pe un stick de memorie protejat cu parola si nici o alta informatie pe laptop.

De ce ziua ? Simplu: pentru a nu se detecta stralucirea ecranului. Altfel, tot NSA a dezvoltat tehnologia numita Tempest (http://www.eskimo.com/~joelm/tempest.html), prin care vi se poate citi ecranul calculatorului direct din ..satelit  nu glumesc. Aveti banii sa va cumparati un laptop ecranat? Si mai bine! Acea cumparatura va plaseaza automat pe lista celor buni de supravegheat mai indeaproape, daca nu sunteti in slujba guvernului.

Oricum, chiar cunoscuti fiind, comunicarea libera pe net ii deranjeaza teribil pe tovarasii globalisti, caci astazi cetatenii au optiunea sa fie ei insisi jurnalisti. O camera digitala in buzunar, un laptop in masina, un ochi atent si timp petrecut in oras si gata, puteti lejer bate un post de televiziune cu promptitudinea si calitatea informatiilor furnizate pe blogul Dvs. Sau pur si simplu, o inclinatie catre analiza si iarasi, oamenii vor gravita in mod natural catre Dvs. Nu vreau sa-mi trambitez succesul, dar e adevarat, lumea cauta informatii de calitate, in locul propagandei oferita de televizor. Preluat de la Eufrosin via Active Information Media

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *