Selectați pagina

Vremea e sa ne rugam ca sa parasim orasele

Vremea e sa ne rugam ca sa parasim orasele

Sistemul antihristic care il transforma gradual pe om din fiinta dumnezeiasca in fiinta antihristica are trei entitati interesate fiecare de un anumit castig.

Toate mesajele, sugestiile si modul de viata care este impus treptat omului se face printr-un sistem WIN WIN WIN:

1 – entitatile virtuale (companiile) castiga bogatii prin servirea oamenilor cu produse si servicii care il indobitocesc, il fac sa uite de Dumnezeu, ii ofera placeri
2 – oamenii castiga placeri si inlesniri prin consumul produselor de la companii (internet, TV, distractii, mancare, haine, masini, case de lux, excursii, sugestii spre toate pacatele, etc)
3 – satana castiga pacatele si sufletele oamenilor

Orasele au devenit adevarate focare de pacate. Aici, adunati, oamenii colcaie ca viermii in desfranari, mandrie, furturi, ucideri, nedreptati, avorturi. Orasul este mare primejdie pentru suflet pentru ca tot duhul antihristic intra in om prin toate canalele: oferte, vederea modei, indemnuri din toate partile spre obiceiuri pacatoase, lumini si blizblizuri care adorm mintea, sunete si zgomote care tulbura sufletul, aglomeratie care aduce neliniste, produse si servicii de lux gata sa-ti ofere cele mai fine placeri, senzatia continua ca omul a cucerit lumea.

Evenimentele globale sunt si ele antihristice, pentru ca indeamna la unitate in pacat. In preajma marilor evenimente cum ar fi festivalurile de muzica europene, jocurile olimpice mondiale, campionatele mondiale de fotbal, toate lumea se pregateste intr-un freamat pentru a le consuma cu maximul de traire lumeasca. Oamenii sunt foarte nostalgici de aceste jocuri lumesti pregatite sa ofere spectacol, facute sa inflacareze lumea si sa o indemne la destindere si pacat, in general desfrauri de bucuria petrecerii pe care toata lumea o serbeaza. Astfel de evenimente au devenit mai importante decat Pastele si Craciunul.

Doamne miluieste, pazeste si fereste de asemenea comportari pe cei ce se roaga tie sa ii scapi de toata inselaciunea satanei. Chiar daca nu s-a aratat antihristul, azi traim zilele cand trebuie plecat din orase. Unde si cum, doar Dumnezeu si Maica Domnului ne poate ajuta, daca ii rugam sa ne scape de nebunia care conduce astazi lumea in iad.

Sursa: Blog-ul Ultimii Crestini

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке