Selectați pagina

Vor sa scoata din lege articolul care obliga vaccinarea copiilor! “Fetita mea a devenit invalida dupa asta”

Vor sa scoata din lege articolul care obliga vaccinarea copiilor! “Fetita mea a devenit invalida dupa asta”
Vor sa scoata din lege articolul care obliga vaccinarea copiilor. Avocata parlamentara, Tamara Plamadeala, si Miscarea Jurnalistilor Ortodoxi spun ca vor depune in acest sens o cerere in Parlament. Acestia vor sa convinga alesii poporului ca vaccinul nu este bun pentru toti micutii si doar parintii pot decide daca il fac sau nu. Astazi, la o conferinta de presa, o mama s-a plans ca fetita ei a fost vaccinata la doua luni si dupa asta a devenit invalida.

Femeia spune ca necazul i se trage de cand si-a vaccinat copilul impotriva poleomilitei si hepatitei. De atunci au stat mai mult prin spitale, iar fetita a devenit invalida. Medicul de familia sustine ca toate acestea sunt doar vorbe goale. El este contrazis de fostul sef al Centrului Mamei si a Copilui, dat afara dupa ce a prescris in tratamentul copiilor preparatul Maturinol.

 Neurologul se ocupa acum de cazul acestui copil si crede ca anume vaccinul i-a afectat organizmul, intrucat micuta nu a fost pregatita inainte de a i se administra preparatul.

[youtube]http://youtu.be/WQbJEEdRv6U[/youtube]

Femeia refuza ca de acum incolo fetita ei sa fie vaccinata.

Miscarea Jurnalistilor Ortodoxi afirma ca exista sute de parinti care refuza sa-si vaccineze copiii. Drept urmare, se pomenesc ca micutii lor nu sunt primiti la scoala si gradinita. Avocata parlamentara a copiilor spune ca degraba va pune pe masa deputatilor un proiect de anulare a articolului ce obliga vaccinarea.

Acum doua saptamani, Curtea Constitionala a decis ca vaccinarea trebuie sa ramana obligatorie, dupa ce a fost sesizata de un alt avocat parlamentar.

 In tara noastra sunt obligatorii 12 vaccinuri, iar Ministerul Sanatatii intentioneaza sa maiintroduca unul – contra pneumoniei.

Sursa: protv.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *