Selectați pagina

Vor sa introduca buletinele de identitate biometrice, prezentate populației ca ceva benefic, dar în spatele cărora se ascunde controlul total

Vor sa introduca buletinele de identitate biometrice, prezentate populației ca ceva benefic, dar în spatele cărora se ascunde controlul total

Sfântul Macarie de la Optina:

„Si cum pune vrajmasul pecetea pe frunte si pe mana dreapta? Nu altfel decat introducand treptat in obiceiurile societatii vicleniile sale; pe deasupra, se ascunde cu viclenie, insuflandu-le oamenilor ca nu exista diavol. Intrebi cum sa te porti in asemenea situatii. Dupa parerea mea, trebuie sa te porti potrivit Sfin­tei Scripturi, sa nu urmezi in aceasta privinta lumii si sa nu te temi de batjocuri.”

“Şcoala Ortodoxiei pentru începători. Poveţe ale sfinţilor pentru toate împrejurările vieţii”, Editura Sophia, 2014

În curând vor sa introduca buletinele de identitate biometrice, prezentate populației ca ceva benefic, dar în spatele cărora se ascunde controlul total.

Anunţat încă de acum câţiva ani, buletinul electronic de identitate are şanse mari să fie introdus în prima jumătate a acestui an. Proiectul de lege pentru modificarea şi completarea unor acte normative privind evidenţa persoanelor, iniţiat de Guvern, a trecut de Senat la foc automat, deputaţii urmând să dea votul final la începutul acestui an.

Concret, cartea de identitate actuală va fi înlocuită cu una electronică ce va conţine un cip cu datele biometrice ale titularului, dar şi informaţii cu ajutorul cărora pot fi accesate serviciile de sănătate, bancare, fiscale, sociale, de educaţie etc.

Cu acordul părinţilor, chiar şi copiii vor putea obţine un asemenea document, pe care îl vor putea folosi ca să călătorească în spaţiul Uniunii Europene. În schimb, cine nu vrea o carte de identitate cu cip va putea opta în continuare pentru una clasică. Pe lângă datele obişnuite, precum nume şi prenume, locul şi data naşterii, codul numeric personal, adresa de domiciliu, cartea electronică de identitate va conţine şi datele biometrice şi amprentele a două degete ale titularului.

Mai mult, buletinul electronic va îngloba informaţiile conţinute acum de cardul de sănătate şi va permite titularului să se autentifice în sistemele informatice ale instituţiilor publice sau private, precum şi să utilizeze o semnătură electronică.

Observăm că acest buletin va cuprinde toate sferele de activitate și reprezintă etapa înaintemergătoare pecetluirii.

Deocamdată se menționează că buletinul biometric nu va fi obligatoriu. La fel se întâmplă și cu pecetluirea, în multe țări oamenii acceptă de bunăvoie cipul implantat, dar când se vor face presiuni mai mari asupra populației, buletinul biometric, sau chiar pecetluirea vor deveni obligatorii, pe motiv că în lipsa acestei identificări persoana prezintă suspiciunea de a fi un individ periculos pentru socitetate, înlăturându-se prezumția de nevinovăție. Astfel, acest sistem antihritic prezentat oamenilor ca având multe beneficii, nu este decât o momeală, în spatele căreia se ascunde o dictatură și un totalitarism teribil.

Pe teritoriul României se simt deja aceste presiuni asupra populației, astfel încât stăpânirea îi convinge pe oameni că dacă nu se legitimează în orice moment la cererea autorităților, sunt considerați niște suspecți care eventual ar trebui pedepsiți în baza noilor legi tiranice.

Poliția face razie pe străzi, inducînd un stres psiholgic asupra populației. În zona Sucevei polițiștii patrulează fără niciun motiv, pot fi văzuți în grupuri mari, în condițiile în care nu este normală această atitudine, ce duce cu gândul la un stat politienesc, dictatorial.

Șpăgile sunt permise cu nemiluita, deoarece sistemul perfid nu se îngrjește de siguranța cetățenilor, ci vrea să gasească motive pentru a declara pe oricine suspect și indizerabil, infractiunile sunt incurajate chiar de autoritati, pentru a se crea pretexte pentru implementarea sistemului antihristic de control total.

Pentru a obtine un permis de conducere, candidatul este identificat la examen cu o fisa cu cod de bare care e scanat. Se doreste ca oamenii sa se obisnuiasca cu aceste etape inaintemergatoare pecetluirii. Diferenta este ca deocamdata nu sunt in corp, dar observam cum se pregateste mentalul colectiv.

In scolile de soferi se practica mita la greu, pentru a obtine permisul de conducere. Astfel ca pot absolvi fel de fel de scelerati, dar agendei sistemului ii convine, pentru ca astfel se vor inmulti accidentele si contraventiile si vor avea motiv pentru a inainta fulgerator o decizie la nivel legislativ, care sa impuna controlul abuziv al populatiei. Ne apropiem de o dicatura mai teribila decat cea comunista, dar ea se instaleaza pe neobservate, sub ochii nostri, pentru ca acum oamenii sunt conditionati atat pozitiv (li se prezinta „beneficiile” progresului) dar și negativ (dacă nu faci asta ești considerat un suspect sau pui în pericol siguranța cetățenilor). Adică pentru binele general, trebuie să fii un sclav…

Acum soferii sunt opriti de multe ori de politie fara motiv, vor sa se asigure ca oamenii vor accepta acte cu cip, sa aiba o evidenta a tuturor, ca nu cumva sa treaca cineva neobservat. Pe viitor, cine va refuza sistemul antihristic, nu va mai putea conduce vehicule, riscand sa fie sanctionat foarte dur de politisti, si deja au inceput aceste restrictii si pregatiri.

Sistemul este obsedat de identificarea fiecarui individ. Bancile, posta, serviciile de cumparaturi online pun din ce in ce mai mult baza pe aceasta identificare din ce in ce mai restrictiva. Astfel ca la un moment dat vor obliga oamenii sa aiba mereu un act de identitate asupra lor, care bineinteles, va fi biometric…

Între timp, mass-media manipulează prezentând știri cu decese pe care le pun pe seama nevaccinării populației. Persoanele însă nu au decedat propriu-zis din cauza gripei, ci pentru că aveau alte complicații de sănătate, dar sistemul își permite să manipuleze, pentru că în spate se află industria vaccinurilor. Astfel vor face pasi pentru a impune vaccinarea obligatorie, spunand ca cei care nu se vaccineaza pun in pericol sanatatea lor si a celor din jur… Doar ca nimeni nu spune ca de fapt, imbunatatirea sistemului imunitar te apara de fapt de boli, iar vaccinurile sunt in mod fals prezentate ca niste factori ce au eradicat bolile, ele de fapt au aparut dupa ce epidemiile fusesera eradicate datorita igienei si standardelor de alimentatie. Proba cea mai concreta ca vaccinurile nu sunt sigure si au multe efecte adverse, continand toxine precum mercurul sau aluminiul, este ca cei mai mari promotori ai industriei vaccinurilor si insusi politicienii refuza sa se vaccineze. Cum pot promova ceva ce ei nu fac? Nu cumva vor sa imbolnaveasca mai tare populatia si sa dea prilejul pentru a se isca mai multe epidemii provocate chiar de virusii din vaccinuri care se pot modifica si deveni si mai rezistenti, situatie care va cere alte si alte vaccinuri?

Populatia este din ce in ce mai constransa si bombordata mediatic, si cine nu s-a lasat indobitocit de discursul sistemului, observa ca presiunile pentru acceptarea viitorului sistem biometric antihristic sunt tot mai mari resimtindu-se de la activitatile cotidiene la politica mondiala.

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. Vor să introducă buletinele de identitate biometrice, prezentate populației ca ceva benefic, dar în spatele cărora se ascunde controlul total! – Sabia Adevărului - […] Vor sa introduca buletinele de identitate biometrice, prezentate populației ca ceva benefic, dar î… | Apărătorul […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *