Selectați pagina

Visa şi Google, parteneriat pentru lansarea platformei Android Pay

Visa şi Google, parteneriat pentru lansarea platformei Android Pay

visaVisa şi Google au încheiat un parteneriat pentru lansarea platformei Android Pay, prin care oferă noi soluţii sigure de plată instituţiilor financiare şi comercianţilor care utilizează sistemul de operare Android la nivel internaţional, au anunţat, vineri, reprezentanţi ai procesatorului de plăţi.

Sistemele API securizate ale Android Pay completează funcţionalitatea Google – Host Card Emulation (HCE), pentru a permite deţinătorilor de carduri Visa să realizeze plăţi mobile contactless la comercianţi în magazine şi să plătească în aplicaţiile Android.

‘Lansarea Android Pay confirmă faptul că 2015 este anul în care plăţile mobile vor fi realizate de consumatori la scară largă. Visa Europe este încântată de perspectiva de a colabora cu Google pentru a pune la dispoziţia deţinătorilor de carduri Visa din Europa platforma Android Pay, care le va da posibilitatea de a plăti în siguranţă cu cardul prin intermediul tehnologiei Visa payWave şi Visa Token Service’, arată Jeremy Nicholds, Executive Director of Mobile Visa Europe, într-un comunicat remis AGERPRES.

Visa Europe este o companie de tehnologii de plată deţinută şi operată de băncile membre şi alţi furnizori de servicii de plăţi din 37 de ţări din Europa, cel mai mare procesator de tranzacţii din Europa, responsabil de procesarea a peste 16 miliarde de tranzacţii anual.

În Europa, există peste 500 de milioane de carduri Visa şi un euro din fiecare şase euro cheltuiţi este cheltuit pe un card Visa. Cheltuielile totale realizate pe cardurile Visa depăşesc 2.000 miliarde de euro, în timp ce cheltuielile efectuate la POS reprezintă 1.500 miliarde de euro.

Sursa: http://incomemagazine.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii