Selectați pagina

Violurile ar putea fi LEGALIZATE. Un blogger a SCANDALIZAT mapamondul

Violurile ar putea fi LEGALIZATE. Un blogger a SCANDALIZAT mapamondul

Daryush Valizadeh, un blogger american celebru, cunoscut și sub numele de Roosh V., a scandalizat opinia publică mondială, după ce a declarat că violurile ar trebui legalizate.

Afirmația i-a enervat la culme pe britanici, mai ales că acesta vrea să organizeze diverse evenimente în orașe din Regat, iar aceștia au lansat o petiție pentru a-i interzice accesul pe teritoriul britanic, scrie Libertatea.

Roosh V. un antifeminist declarat, este de părere că o soluție pentru stoparea violurilor ar fi legalizarea acestora.

Mai exact, dacă actul sexual s-a produs pe proprietatea privată a bărbatului, atunci acesta nu trebuie încriminat.

Conform logicii lui, orice femeie care acceptă să intre în casa unui bărbat, acceptă și să întrețină raporturi sexuale cu acesta. Astfel, el susține că astfel femeile se vor gândi de două ori înainte să treacă pragul casei unui bărbat, să bea cu el sau să consume stupefiante.

Scriitorul vrea să-și supună la dezbatere ideile, fapt pentru care și-a arătat intenția de a o organiza o serie de întâlniri în mai multe orașe mari din Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă, Islanda și Canada.

Așadar, britanicii s-au mobilizat repede, iar o petiție înaintată Guvernului scoțian, care îi interzice americanului să intre în țară sau să organizeze astfel de întâlniri, a strâns peste 40 de mii de semnături.

Sursa: Ziarul National

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке