Selectați pagina

Vine Crăciunul, curg și interdicțiile impuse de cei care se bălăcesc în „corectitudinea politică”

Vine Crăciunul, curg și interdicțiile impuse de cei care se bălăcesc în „corectitudinea politică”

Un centru comercial din Scoția a decis să nu mai amenajeze o scenă a Nașterii Domnului, de Crăciun, deoarece ar putea ofensa clienții care sunt fără relilgie, scrie The Mirror.

Șefii de la mall-ului Thistles din Stirling, Scoția, au interzis amplasarea unei scene tradiționale, de sărbătoarea Nașterii Domnului, pe motiv că mulți din cei care le calcă pragul nu ar dori să fie “supuși credințelor unei organizații individuale”.

Chiar și când un deputat i-a îndemnat să-și reconsidere atitudinea, centrul comercial a refuzat să anuleze interdicția.

La rândul său, Biserica Catolică scoțiană a îndemnat conducerea mall-ului să renunțe la poziția sa care amintește de „Grinch, care a furat Crăciunul”. „Este o zi tristă pentru noi toți”, a fost mesajul Bisericii Catolice.

Membrii Legiunii Catolice a Asociației Sfânta Maria au comentat decizia pe Facebook, într-o campanie denumită „Aduceți înapoi scena Nașterii Domnului la Thistles, Stirling”.

„În ciuda faptului că promovează puternic Crăciunul, pentru câștiguri comerciale, fac paradă de neutralitatea religioasă”, interzicând scena Nativității”, se spune în mesajul celor din Legiunea Catolice a Asociației Sfânta Maria

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.