tancuriS-A TERMINAT CU GLUMA. MONSTRII CRIMINALI CARE CONDUC STATUL ROMAN ȘI ALTE STATE, VOR SA NE BAGE IN RAZBOI DAR NOI TREBUIE SA OPRIM ACEASTA CRIMA. SI O VOM FACE.

Dați “Share” sa prevenim românii pentru ce li se pregătește și să luam împreuna măsuri preventive.

CU ORICE PRET TREBUIE SA OPRIM ACEST RAZBOI CARE ESTE CREAT DIN NIMIC, EXACT CUM AU FACUT CU TOATE CELELALTE RAZBOAIE, CREATE FARA NICI UN MOTIV REAL, DE CATRE ACEIASI CRIMINALI PLANETARI PENTRU A PUTEA DOMINA SOCIETATEA UMANA.

Criminalii care conduc Statul Român, slugi ale Mafiei Internaționale, ne forțează din nou într-un război ca să distrugă popoarele Europei dar mai ales pe noi, pe români.

Iată un tren cu tancuri americane pe pământ românesc care nu are ce căuta aici. E armament adus la noi în țară doar să creeze război, ca și rachetele nucleare de la Deveselu. Așa cum au făcut în 1940 când au adus armata germană aici ca să poată porni al doilea război mondial, acum au adus armata americană ca să fabrice un nou război cu rușii în care toți să fie distruşi mai puțin o anume etnie care se ocupa numai cu intriga, înșelarea, crima și jaful și care se ocupa numai cu organizarea crimelor împotriva Umanității.

UPDATE: Al doilea tren cu tancuri americane pe teritoriul Romaniei:

Update:

Comentariu AG la posarea de pe FB: “UE SUA Rusia lucrează coordonat, mână în mână. Doar dusmanii și confuzațiii discută depre luarea unei părti sau alta. SOLUȚIA ESTE A NU LUA NICI O PARTE. Doar așa ne putem cobnserva dreptul de reacție la oricine ne atacă. Scopul azi este sa se faca o provocare ca in 1941, ca rusii sa aiba dreptul moral sa ne invadeze. Noi trebuie sa împiedicăm ca ei sa aibă acest drept moral, deci trebuie sa împiedicăm acesate provocări care se conturează ca o invazie a americanilor/NATO in Rusia iar dacă rușii totuși vin neprovocați, atunci ripostam ca la orice invazie neprovocată, cu toate drepturile de contraatac si forme de luptă.”

Sursa: https://ceicunoi.wordpress.com/