Selectați pagina

VIDEO. Parada sodomiţilor, care fusese anuntata astazi, nu a avut loc.

VIDEO. Parada sodomiţilor, care fusese anuntata astazi, nu a avut loc.

Parada sodomiţilor, care fusese anuntata astazi, nu a avut loc. Minoritatile sexuale au marslauit doar cateva minute pe strazile capitalei. In tot acest timp ei au fost huiduiti de trecatori, cativa preoti si enoriasi. In timpul manifestatiei un preot a furat drapelul in culorile curcubeului iar altul a fost retinut de politie in timp ce incerca sa-i stropeasca pe homosexuali cu aghiasma.

Sodomitii si-au inceput marsul pe strada Albisoara. Ei au marsaluit pe alee deoarece au fost huiduiti de trecatori, preoti si enoriasi. Acestia au incercat sa se apropie dar au fost opriti de sutele de politisti care au fost dislocati pentru a asigura ordinea publica.

Pe langa homosexuali si prietenii acestora la eveniment au fost prezenti reprezentanti ai mai multor ambasade acreditate la Chisinau.

Pentru a evita violentele. Politistii au dispersat contramanifestantii iar sodomiţii s-au urcat intr-un autobuz si au plecat.

Dupa manifestatie, mai multi preoti care mai intai au tinut o slujba la monumentul lui Stefan cel Mare, au sfintit traseul pe unde au mers minoritatile sexuale.
Potrivit organizatiei Genderdoc-M, in Moldova   ar exista aproximativ 2000 de gay si lesbiene.

[youtube]http://youtu.be/bNoa6_KB3No[/youtube]

Adaptat după protv.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

17 Comentarii

 1. marele Păcătos

  nu există nu pot, există nu vreau.

  şi dacă cei ce se spurcă în trupurile împrumutate nu vor avea iertare – atunci cum este posibil să menţinem simţul compătimirii la astfel de sinucigaşi sufleteşti?
  cum se spune că nici diavolul nu desfrânează, se pare că aceştia-s mai răi da dracii.

  dar acestea toate se fac ca să se împlinească Scripturile, “căci trebuie să fie”.

  aici este cernerea şi răbdarea, care tac – sunt ajutătorii lor..
  şi proorociile au vorbit despre asemenea urâciune că va fi în toată lumea..

  Răspuns
 2. maria

  mda. nici sodomitii nu sunt vinovati pentru parada si nici hotii de drapele sau abuzatorii cu apa sfintita. sa fim seriosi, am vazut cum a fost inhatat acel drapel si asta se numeste violenta. iar datu cu apa, fie ea si sfintita, impotriva vointei mele, tot violenta se numeste. insa cine a aprobat parada gay consider ca este vinovat. nu consider vinovat sodomitul in sine. sodomitul, pentru sodomia lui, va plati mai repede sau mai tarziu. insa cine a aprobat parada a facut-o pentru a provoca conflicte, pentru a sminti minti si suflete de copii si tineri, pentru a ingretosa oameni cu frica de Dumnezeu, pentru a calca in picioare si a terfeli anumite principii si valori care s-au construit in timp prin disciplina si credinta. este foarte urat din partea autoritatilor ca aproba astfel de parade. nici sodomitii nu au vina pentru parada in sine deoarece nu stiu ei ce fac si nici crestinii care pe buna dreptate reactioneaza violent la astfel de manifestari deoarece parada gay in sine este violenta. violentei se raspunde instinctiv cu violenta din pricina instinctului de conservare insa autoritatile care aproba astfel de parade de ce nu sunt trase la raspundere? pe ele de ce nu le huiduieste nimeni? daca as putea si as avea putere eu as da in judecata acele autoritati care aproba parade gay pe spatiul public. din fericire pentru ele eu nu pot face asta. poate cineva va citi comentariul meu si se va gandi la ceea ce am scris.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Soră dragă, Maria, sodomiţii sunt în primul rând vinovaţi, în al 2-lea rând sunt vinovaţi poponarii duhovniceşti, care şi-au vândut tot ce au diavolului, precum răspundea într-un interviu Marele Sfânt Părintele Iustin:
   “-Părinte, aţi putea să spovediţi un preşedinte de ţară?
   – Să mă ferească Dumnezeu, eu pentru păcatele mele nu ştui ce răspuns voi da la judecată, dar să-mi asum răspunderea încă de un popor întreg?!”

   în sens că, părtaş de toate fărădelegile din ţară le poartă cei de la conducere, împreună cu cei care îi susţin, prin vot, prin tăcere atunci când trebuie să-şi expună pe faţă poziţia!

   întâietatea la păcat este simetrică şi la şarpii care ajută prin lege să se desfăşoare fărădelegea antievanghelică şi antihristică!

   precum preoţii din vremea Lui Hristos Dumnezeu au vina Sângelui Lui, la fel şi de o asemenea măsură are vina şi ucigaşul Pilat care a dat ordonanţă să fie omorât prin răstignire Dumnezeul tuturor!

   Problema stă alt-fel, acestea se întâmplă, pentru a se cerne credinţa din inimile oamenilor, şi cine va fi legat de Dumnezeu mai mult decât de lume – acela şi are şanse mai multe să-şi salveze sufletul, iar cine nu va avea credinţă ca să moară pentru Hristos Dumnezeu – acela nu ştiu ce şanse mai are…
   şi de ar fi Creştinii Creştini adevăraţi, adică şi cu vorba şi cu fapta, iar de alta credinţa din noi este moartă dacă nu o adăpăm cu fapte.
   războiul a început din 1998, războiul duhovnicesc.
   Hristos Dumnezeu a zis, că încercarea noastră a început, să primim cod – 666 care sunt în buletine sau să nu primim.

   e adevărat că lupta noastră nu este împotriva trupului şi a sângelui, de aceea trebuie să nu lipsească rugăciunea, dar contramanifestaţiile tot sunt lupte, prin cuvânt, dar luptă, protest împotriva dracilor din oamenii spurcaţi.

 3. Nik

  N-am sa inteleg niciodata de ce biserica este interesata de ce si cum le place oamenilor sa se f…. Daca Dumnezeu chiar si-ar pierde vremea cu asa ceva, imi pare rau sa va zic dar cred jumatate din preotime ar arde in focurile Gheenei. Dupa cum n-am sa inteleg niciodata de ce cineva si-ar striga pe strada ca ii place cucu in loc de pupaza, si nu isi tine preferintele in dormitor. Dar asta e alta discutie. Sunteti penibili sfintiile voastre! Mai bnie ati face niste acte de caritate si ati contribui cu ceva la insanatosirea planetei, ca nu de lipsa de bani va puteti plange.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   Nikule, pe Biserică nu o interesază cum se spurcă spurcaţii între ei, ci doar îşi arată poziţia sa împotriva la astfel de grozăvii pe care Dumnezeu Creatorul tuturor mereu i-a pedepsit şi îi va pedepsi pe aceşti oameni cu moartea.

   Problema se află la nivel duhovnicesc.

   Deocamdată oamenii trupeşti care trăiesc pentru poftele cărnii nicidecum nu pot să vadă lucrurile duhovniceşti, chiar şi elementare – Dumnezeu va pedepsi nu doar pe cei spurcaţi, ci pe toţi, fiindcă dacă va arunca cu foc sau cu război, n-o să facă în mod particular, ci teritorial.

   ce ţine de caritate, păi Adevăraţii Slujitori şi Adevăraţii Creştini sunt pe viaţă sărmani şi săraci, şi chiar dacă dispun de mijloace financiare, crede-mă că nu le cheltuiesc doar pentru dânşii, ci fac milostenii în ascuns, fiindcă tot cei ce fac pe faţă ca făţarnicii – răsplată nu vor avea.

  • Slava

   Nik, eu o sa retransmit un lucru care la spus ieri un preot, dupa parada, inainte de marea revolutie din Rusia din 1917, la manastirea de la Optina, un (nebun) sa dezbracat cu pielea goala in biserica sapu sa dus si sa suit pe altar, in KIEV in 2013 organizatia femen a taiat o cruce mare din lemn, si sa suit pe dinsa, vezi ce urmeaza in Ucraina, daca lasam aceasta organizatie sa ne calce in picioare, e amin si cu noi, si nu sa trebu sa spui ce au preotii, dar invers trebuiau sa iasa toti preotii, dar ei nici treaba nau avut, foarte putini preoti au fost

 4. Nik

  pentru Marele Păcătos – prietene am o veste proasta pentru tine: de murit toti murim. Iar daca tu crezi ca cineva traieste pentru poftele trupesti, sa stii ca te inseli. fiecare are scopul lui in viata si sexul îl face asa cum vrea, nu e treaba bisericii sa decida ce si cum. Iar dumnezeu era asociat cu războaiele acum 1000 de ani, voi se pare ca n-ati progresat deloc. N-ai decât sa traiesti tu sărac si sărman pe viata ca un slujitor adevărat ce esti, faza e slujitorii aevarati nu judeca pe altui, ci tocmai astia bogati si fatarnici care cică sunt preoti sunt aia care judeca. nu ma astept sa fii de acord cu mine, esti mult prea înapoiat.

  Răspuns
  • marele Păcătos

   să-ţi zic o taină?
   tu singur nu ştii pentru ce trăieşti.

   eu ca şi toţi creştinii, ştiu care este scopul vieţii.

   înţelepciunea nu o scurgi de la filosofii ateişti precum crezi, adevărata înţelepciune o poţi primi în dar de la Dumnezeu, dar numai dacă trăieşti pentru dânsul.

   Dumnezeu spune, cine nu împlineşte poruncile Mele – acela nu mă iubeşte.

   şi una din porunci este – mărturiseşte-L pe Hristos prin viaţa ta, adică prin vorbele şi faptele tale.

   Creştinii cei ce au ieşit ieri să apere Ţara de spurcăciune, cât şi cei ce s-au rugat pentru Ţară – au împlinit Porunca de mai sus, restul – nu.

   orice n-ai spune împotriva creştinilor – nu ai dreptate.

  • Nik

   Marele Pacatos, in afara de delir religios pe care il confunzi cu credinta, mai ai si alt argument? Am citit si eu Biblia si nu scrie nicaieri ca trebuie sa fii prost.

 5. irina

  ba da….iata cu parere de rau se va organiza un “MARS AL TACERII”..pe 23 mai…stiti vorba ceea dupa razboi multi eroi…asa si ei…de ce nu s-a organizat acest mars ieri?avem ca exemplu serbia…….care in ziua desfasurarii marsului sodomit….au iesit cu totii de la monahi la preoti si mireni…toti au iesit cu icoane si rugaciuni… ei nu s-au temut sa iasa in ziua respectiv..dar la noi e ceva…nustiu ce ori frica..ori lasitatea..ori scaunul e prea dulce!nustiu….dar ar fi bine sa nu iasa nimeni la mars!parerea mea!:)
  ma rog de ma iertati!

  Răspuns
  • Nume

   Mergea vorba ca sa iasa mai multi, da vezi ca nu toti au stiut, eu spre exemplu idee nu am avut de nici un protest, daca nu stiu pe nimeni… Am iesit asa pe la vreo 11 si ceva si deja lumea era la monumentul lui Stefan.

   ps. felicitari cu sarbatoarea 🙂

 6. Slava

  Stii sora Irina, am discutat cu unele persoane puternic duhovniceste care deja sau lepadat de internet, si de mobil, ap cineva spunea ca a fost in rusia un staret Valenitn Mordasov, ap el spunea ca moldovenii se vor vinde pentru o banca cu povidla, sunt toti fatarnici si fricosi, ieri noi am pierdut tare, stiti ce a spus ieri un parinte raul este fricos, sa nu fim si noi fricosi, eu mam convins dupa ce mam refuzat la idnp, cit e de mare ajutorul Domnului ca am mai multe ca inainte, numai frica asta de la diavol ii tine pe toti

  Răspuns
 7. Nik

  Chiar asa,de ce nu luati exemplu de la poporul sârb, recunoscut pentru toleranta. 6 ani de război civil in urma căruia s-au ales cu tara ciopartita si cu economia sub a României, desi erau mult peste. Dar important e ca au icoane si ca nu tolerează spurcatii.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.