Selectați pagina

Video. Live. Papa Francis si patriarhul Varfolomeu într-o rugaciune apostatică începînd cu orele 20.00 la mormîntul Domnului!

Video. Live. Papa Francis si patriarhul Varfolomeu într-o rugaciune apostatică începînd cu orele 20.00 la mormîntul Domnului!

Video. Live. Papa Francis si patriarhul Varfolomeu într-o rugaciune apostatică începînd cu orele 20.00 la mormîntul Domnului! Dea Domnul, Mîntuitorul Hristos, să se risipească această încercare apocaliptică!

[bc]http://bcove.me/wap61x1p[/bc]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

6 Comentarii

 1. duhovnic

  asteptati-va la prapad: foc, apa sau cutremure!

  Răspuns
 2. Ioan

  Deja nu mai poate fi vorba de un har in acesti tradatori a sfintei credintei.A calcatori far rusine a tot ce au invatat intreaga oastea de Dumnezeu purtatori parinti si chiar a Sf. apostoli prin lasarea la o parte a epistolelor si canoanele acestora cit si a celor stabilite la cele 7 soboare, stilp si temelia ortodoxiei de secole la rind. Au patruns lupii in mijlocul turmei lui Hristos si chiar au laut pina si toieagul pastoritului socotindu-se caca ei nu e nimeni si ca chiar vrajmasii Domnului pentru ei sunt prieteni. Cine mai are ochi sa vada si urechi sa auda sa devie exact asa ca Sf. Sf. Maxim Mărturisitorul – Mai bine martiriu decît erezie, mai bine moarte în singurătate, dar în adevăr și ortodoxie, decît viața în pseudo-comuniunea heterodoxiei, fie ea și ecumenică.

  Răspuns
  • duhovnic

   Adevarat!

 3. Artemie

  Dar cu ce ocazie azi, ce inseamna ziua de azi?

  Răspuns
 4. marele Păcătos

  fac “încălzire” înainte de unirea religiilor cu lupii, şi caprele înconjurate de zidurile fostelor Biserici Ortodoxe Sfinte, pe când protestatarii acestor spurcăciuni vor fi aspru pedepsiţi, şi fiind-că proorocii sunt multe, şi mai toate diferă de la una la alta, nimeni înafară de Hristos Dumnezeu nu ştie exact cum are să fie, însă nădejdea noastră este Tatăl, scăparea noastră este Fiul, acoperământul nostru este Duhul Sfânt, Treime Sfântă Slavă Ţie!

  Cine doreşte bogăţie nesfârşită – să spună celor ce nu cunosc, dar sunt predispuşi să primească cuvântul, motivaţia şi accentul să fie pus pe toată fărădelegea zilei de azi şi că nimic nu mai are sens decât îndreptarea omului, fiindcă la Dumnezeu contează atitudinea fiecăruia – individual, şi dacă omul vrea să schimbe lumea – să înceapă cu dânsul.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.