Un jurnalist britanic a fost huiduit și fugărit pe stradă de manifestanții anti-restricții din capitala Marii Britanii, potrivit antena3.ro

jurnalist bbc huiduit pentru minciunile debitate

VIDEO. Jurnalist BBC huiduit și fugărit pe stradă de manifestanții anti-restricții din capitala Marii Britanii

Jurnalistul Nicholas Watt este editor politic al postului britanic BBC.

Acesta a fost acostat pe stradă de protestatarii care și-au dat drept punct de întâlnire Downing Street, locul unde se află reședința oficială a premierului Boris Johnson.

În niște imagini filmate cu telefonul mobil se vede cum Watt fugit din calea atacatorilor care continuau să îl urmărească. Totodată, se pot auzi și reproșurile unei femei care își strigă nemulțumirea față de modul în care BBC a acoperit subiectele legate de pandemie.

Deși jurnalistul încearca să fugă de oamenii nervoși, aceștia au reușit să îi dea de urmă, depășind cordonul poliției.

Din mulțime se aude și un om care striga către ziarist: „De ce ai mințit spunând că restricțiile de izolare sunt legale? Cum poate fi legal să ții oamenii blocați în case?”

După ce a trecut de el, Watt a încercat în continuare să evite mulțimea, timp în care protestatarii îl numeau „trădător”.

Zeci de manifestanți anti-vaccin și anti-restricții au ieșit în stradă ieri pentru a protesta la adresa prestației lui Boris Johnson.