Selectați pagina

Video. Iarăşi Comrat. Azi uşile şcolii au fost închise pentru 20 de copii. Ce e de făcut? De vorbă cu avocatul parlamentar – Tamara Plămădeală.

Video. Iarăşi Comrat. Azi uşile şcolii au fost închise pentru 20 de copii. Ce e de făcut? De vorbă cu avocatul parlamentar – Tamara Plămădeală.

Aflaţi despre împuternicirile medicului şi dreptul pacientului, cum să procedeze directorul şcolii,cum să procedeze părinţii, proiecte legislative şi hotărîrea curţii constituţionale, cum să procedeze părinţii care încă nu s-au adresat în instanţa de judecată, cum să asigurăm copiilor dreptul la studii fără o hotărîre de judecată şi altele.

[youtube]http://youtu.be/C_fs4rGNyRY[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

 1. Mama

  Locuim in sectorul Ciocana a municipiului.
  Azi am fost telefonata de dna psiholog de la scoala fiului.
  Mi s-a spus ca in ultimul test ce l-a efectuat cu copii, fiul a indicat ca acase simte un discomfort. Am fost bombardata cu o sumedenie de intrebari despre diferite aspecte ale vietii noastre de familie. Ma simt groaznic!
  Cel mai interesant e ca am intrebat feciorul de ce a scris asta si stiti ce mi-a raspuns?
  Eram obosit si am completat si eu la repezeala foile, doar ne-am elibera mai repede!
  Da. El o fi scris din repezeala, noi insa am nimerit in lista familiilor ce vom fi monitorizati!
  Imi pare rau ca nu am scris din timp refuzuri la orice teste…

  Răspuns
 2. Ala

  Dna Mama, e foarte regretabil ceea ce spuneti. Eu va propun sa faceti o adunare de parinti pe clasa si sa sensibilzati in primul rand ceilalti parinti, dar nu inainte de a vorbi cu cativa parinti in particular, care vor trebui sa va sustina la adunare.. Apoi impreuna incercati sa gasiti solutii. Spre exemplu o scrisoare oficiala catre directia scolii, ca toata clasa refuza participarea copiilor la teste, seminare si alte activitati extrascolare, gen Halloween. Ca orice ce se cere de la copil si dstra sa fie aprobat la adunarea parintilor si protocolat intr-un proces verbal.
  Vorbiti cu parintii, ei sigur vor intelege. Pregatiti-va foarte minutios, cu studii si cercetari serioase. Chemati oameni, si daca aveti curajul chiar psihologi cu minte sanatoasa care sa vorbeasca la adunare. Chemati-o pe dna Plamadeala sa va explice ce inseamna o familie monitorizata de autoritati si va faca o pregatire juridica. FAceti totul la 4 ace. Uitati-va un film care il puteti arata la adunarea parintilor: https://www.youtube.com/watch?v=Fa7vysauMf4 . Luptati, altfel Dumnezeu nu va poate ajuta decat in lupta. Cine il va ajuta pe ostasul care sta intins in iarba si se lasa macelarit?! In cel mai rau caz el fuge si tot nu sta asteptand mila dusmanului sau… Tineti-ne la curent. Trebuie sa ne unim.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *