Selectați pagina

Video. Basarabia – Crimele sovieticilor

Video. Basarabia – Crimele sovieticilor

Video. Basarabia – Crimele sovieticilor

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nTOCFfUO9-o[/youtube]

3 Comentarii

 1. hristian

  Multumim pentru ca ne reamintiti prin ce au trecut romanii din Basarabia pentru simpla vina ca…erau romani!Dar acum am inteles ca nu prea m-ai sunt romani,sunt moldoveni sau altceva!(probabil romanii au fost deportati sau ucisi)Nu ma intelegeti gresit si eu sunt moldovean,asa m-am nascut asa am sa mor,dar in primul rand sunt roman,roman din Moldova sau roman din Banat sau roman din Oltenia…Ardeal…Dobrogea etc.
  Roman din Basarabia a ramas doar un vis de demult uitat?A reusit rusia bolsevica sa distruga un popor care dainue de milenii?se pare ca da,noi in Romania se pare ca nu ne vom m-ai reveni niciodata si voi in Basarabia ati ramas nostalgici dupa un imperiu care ne-au ucis bunicii si parintii,un imperiu,care cu mainile pline de sange,culmea pozeaza acum in ultim bastion al credintei ortodocse,sincer?trebuieste sa fii naiv sa crezi asta!unde era lupul in blana de oaie!!!

  Răspuns
 2. marele Păcătos

  frăţioare Hristian, nu ai nici o picătură de dreptate.

  mi-au omorât şi prigonit buneii, şi acuma ce?

  s-a împlinit pedeapsa pentru stră-buneii mei, şi acum a cui e vina?

  vina e a noastră, aşa este Legea Domnului Dumnezeu!

  dacă tu lucrezi o fărădelege şi nu te spovedeşti – fii sigur că urmaşii tăi o să aibă de răspuns pentru urâciunea ta.

  şi toţi fiii Sfintei Imperiului Rus au fost prigoniţi de bolşevici, asta nu înseamnă că trebuie să învinuim Sfânta Biserică care ne este nouă UNICA Corabie a Mântuirii, cum propagi dumitale.

  Sfinţii au spus că destrămarea noastră este pentru păcatele noastre:
  Sf.Gheorghe Calciu-Dumitreasa, Sf.Iustin Pârvu etc.
  Cine să zică opusul?

  dar în sângele meu curge sânge jumătate din Sfânta Rusie şi jumătate din Sfânta Românie – ambele Ortodoxe, cine îmi este mai aproape?
  Ambele!
  cine vorbeşte ceva rău de Sfânta Rusie – mie îmi este vrăjmaş!
  şi cine vorbeşte ceva rău de Sfânta Românie – mie îmi este vrăjmaş!

  mă refer la Rusia Ortodoxă şi la România Ortodoxă, căci ţigănăraia pâgănească şi bolşevismul ateistic nu-mi este nici măcar prieten.

  Trăim ca să murim Pentru Hristos, şi murim ca să Trăim Întru Hristos!

  Răspuns
 3. hristian

  Sper sa ai dreptate frate Pacatos!imi doresc sa ma insel,speranta moare ultima.Rasboiul nostru actual este prin pastrarea credintei noastre ortodocse,si ne este din ce in ce mai greu,intr-o lume nebuna dominata de ura,ateism,bani,facebook,pornografie,homosexualitate,vegani si ce satana a mai inventat!
  Despre faptul ca esti rus, sau ma rog, pe jumatate am banuit dupa felul comentariilor pe care le-ai facut,daca nu ar fi fost asa as fi fost dezamagit,asa ca te inteleg si te respect,toate cele bune si Dumnezeu sa ne indrume pasii.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *