Selectați pagina

Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinatorii unei crime macabre

Video: AVORTUL PRIN NASTERE PARTIALA. Familiile Gates si Clinton, printre finantatorii si sustinatorii unei crime macabre

Iata si ce putem citi in articolul Avortul in Faza Tarzie – Marea Decizie:

Exista trei proceduri generale ale avortului in faza tarzie si ale avortului de nastere partiala. Primul si cel mai popular se numeste D&E (dilatare si evacuare). Odata ce cervixul este dilatat, fatul este scos prin introducerea clestilor in uter. Apoi fatul este sectionat in bucati. Aceste “bucati” ale copilului tau umeaza sa fie scoase.

Aspirarea vacumului este folosita pentru a se asigura ca nu au mai ramas tesuturi in uter.
A doua procedura este provocarea nasterii premature. Este foarte dureroasa si intensa pentru femeie si este rar folosita ca si procedura de avortare.
A treia procedura este numita operatia intacta “D&X” (nastere partiala). Aceasta procedura include un proces de 2-3 zile pentru a dilata treptat cervixul folosind un betisor de alga pentru absorbi lichidul si umflarea. Odata ce procesul este incheiat, doctorul foloseste clestele si apuca piciorusul bebelui pentru a-l intoarce in pozitia de sezut. Apoi bebele este smuls din canalul de nastere, punand capul acestuia in canal. Se face o taietura la baza craniului bebelui si este scoasa tesatura creierului, provocand colapsul craniului. Apoi este scos intregul bebe.

   Mai jos puteti viziona o filmare reala:

http://www.liveleak.com/view?i=6ff_1313680767

   Iata si ce aflam din articolul Presiunea globală pentru avort a lui Gates a continuat la conferința „Women Deliver” din Malaiezia:

Printre vorbitorii la evenimentul care a durat trei zile s-au numarat: Melinda Gates, de la Fundația Bill și Melinda Gates; Cecile Richards, președinte al Planned Parenthood Federation of America (PPFA), Dr. Babatunde Osotemehin, director executiv al Fondului Națiunilor Unite pentru Populație, Secretarul american de Stat Hillary Rodham Clinton (in conferința video) și fiica sa, Chelsea Clinton. Pe lista vorbitorilor s-au mai aflat și alți campioni ai avortului: cunoscutul medic american de avort tardiv sau avort cu naștere parțiala, Leroy Carhart, numit de catre „Women Deliver” drept un „aparator al drepturilor omului”, și profesorul de bioetica de la Universitatea Princeton, Peter Singer, a carui „etica practica” includ infanticidul și bestialitatea.

[…]

Pe langa PPFA, furnizor de avort lider al Americii și susținator al infanticidului, și filiala sa internaționala, International Planned Parenthood Federation (IPPF), au fost prezente echivalentul britanic al acesteia, Marie Stopes International, Serviciul Internațional de Consiliere in Sarcina (IPAS), pe site-ul caruia se poate citi ca pledeaza pentru „avort in condiții de siguranța și reformarea legilor restrictive de avort periculoase pentru femei”, incepand din 1973. Aici intra și Fondul Global pentru Femei (care descrie programele sale ca fiind de „presiune asupra guvernelor și instituțiilor religioase” pentru a promova „alegerile sexuale și reproductive” ale femeilor).

Marii campioni cunoscuți care acționeaza pentru reducerea populației, prezenți la Conferința din Malaiezia, includ: Population Services International (PSI), UNFPA, JHPIEGO, Banca Mondiala (care leaga finanțarea politicilor și obiectivelor de reducerea nașterii), Fundația Ford, Consiliul Populației și PATH (o organizație pe al carei site se spune ca a participat la asistarea guvernului chinez in 1979, cand China a inceput impunerea asiduu a politicii unui singur copil, a avortului forțat și contracepției).

De asemenea, au fost prezenți reprezentanții marilor concerne farmaceutice, inclusiv Merck, Pfizer si Bayer. Melinda Gates deține acțiuni la aceste companii, care toate mizeaza pe creșterea pieței medicamentelor și dispozitivelor contraceptive la nivel mondial care, dupa cum anunța „Financial Times” in 2012, se așteapta sa creasca la 17 miliarde de dolari, pana in 2015.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.