Selectați pagina

Video. Australia va fi prima tara care implanteaza microcipuri cetatenilor!

Video. Australia va fi prima tara care implanteaza microcipuri cetatenilor!

Unele voci previzionau ca SUA vor implanta cetatenilor cipuri pana in 2017. Se pare ca nu e asa, in schimb Australia este pe cale sa le-o ia inainte.

Suna putin stiintifico-fantastic, dar sute de australieni pot deja sa deschida usi, sa actioneze lumina si sa se logheze in calculator printr-o simpla miscare din mana.

O cetateanca din Sydney, Shanti Korporaal, se afla in centrul fenomenului dupa ce a acceptat implantarea a doua microcipuri sub piele.

De cand are aceste cipuri, intra fara cartele de acces la servici si fara cheie de pornire la masina. Intentioneaza sa-si completeze colectia de cipuri pentru a scapa si de cardurile bancare si pormoneu.

Dupa ce iti faci toate setarile nu mai trebuie sa ai grija parolelor uitate sau a codurilor PIN.

Microcipul este de marimea unui bob de orez si poate sa furnizeze informatii ca o carte de vizita si sa transfere contacte catre smartphone. Poate deasemenea sa stocheze informatii medicale complexe.

Pe cei care o acuza ii linisteste spunandu-le ca are mai multi oponenti la tatuaje decat la microcip. Toate prietenele mele si-ar dori un astfel de microcip.

Implantarea se poate face si acasa dar este recomandata implantarea asistata de un medic pentru verificarea cu ultrasunete daca este plasat corespunzator.

Shanti Korporaal, sustine ca este foarte in regula sa ai un astfel de implant, ca nu te incomodeaza cu nimic si nu este ceva de care trebuie sa tii cont in viata de zi cu zi. “Este ca si cand ar face parte din mine”

Acest cip este capabil sa transmita informatii despre parametrii medicali, dieta, somn si exercitii.

Si iata cum incepem sa devenim pas cu pas, eroi din filmele stiintifico fantastice.

https://youtu.be/WkxKqSJR6Fg

 

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Liliana

    Doamne,fereste!!!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке