Selectați pagina

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

VIDEO (1990) – Rabin sef catre Benjamin Netanyahu: FA CEVA PENTRU A GRABI VENIREA LUI MESIA (ANTIHRISTULUI). Si intr-adevar, au inceput sa faca …

Iata o inregistrare din 18 noiembrie 1990:

Iata si transcriptul:

Rabinul sef Lubavitch:

Mult success. Nu te am vazut de multa vreme. Binecuvantare si succes. O portie dubla de binecuvantare.

Benjamin Netanyahu:

Am venit sa cer binecuvantarea si ajutorul tau.

Rabinul sef Lubavitch:

In orice.

Benjamin Netanyahu:

In toate planuri, personal si politic.

Rabinul sef Lubavitch:

Multe lucruri au progresat de la ultima noastra intalnire.

Benjamin Netanyahu:

Multe lucruri au progresat.

Rabinul sef Lubavitch:

Ce nu s-a schimbat este ca mesia inca nu a venit. Asa ca fa ceva pentru a grabi venirea sa.

Benjamin Netanyahu:

Facem, facem..

Rabinul sef Lubavitch:

Se pare ca nu este suficient, din moment ce multe ore au trecut azi si el inca nu este aici … Dar inca mai sunt cateva ore din zi, asa ca inca mai incearca pentru astazi.

Benjamin Netanyahu:

Da.

Rabinul sef Lubavitch:

Lucruri bune, cu fericire si bucurie. Stii ca Chassidim au grija sa faca totul cu bucurie.

Benjamin Netanyahu:

Da.

Rabinul sef Lubavitch:

Lucruri bune. Mult succes.

Iata si o alta inregistrare:

https://www.youtube.com/watch?v=a9IacjykebU

Este vorba despre rabinul Menachem Mendel Schneerson (1902 – 1994), cunoscut si ca Lubavitcher Rebbe.

N-a fost niciodata in Israel, veneau sefii Israelului la el: Menachem Begin, Ariel Sharon, Yitzhak Rabin, Shimon Peres, Moshe Katzav, Benjamin Netanyahu.

In 1991 le-a spus adeptilor: “Am facut tot ce-am putut sa determin venirea lui mesia, acum va predau voua misiunea: faceti tot ce puteti pentru a-l aduce pe mesia!”

Ce mesia asteapta ei? ANTIHRISTUL …

Intr-adevar, din anii 90 se grabesc infernal: au edificat Uniunea Europeana, au declansat afacerea 11.09.2001 cu toate consecintele razboiului impotriva terorismului, au pus la punct mega angrenajul cip – internet – eGuvernare, au declansat criza si revolutiile, vor declansa razboiul. Apoi vor veni cu solutia …

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

  • marele Păcătos

   Părintele Andrei (Uglov) şi Serghei (Bogdan) au filmat 4 ani acest film, şi acum Biserica oficial îl ponegresc, fără frică de Dumnezeu, şi la toate acestea nici măcar un argument nu au împotriva lor.

   Mahomed a fost prooroc care l-a propovăduit pe Hristos Dumnezeu – despre asta a vorbit un preot cu daruri de la Dumnezeu, din Moldova, mai mult ca atât, mămica Sfântului Îngeraş a zis, “Mohamed [A FOST] prooroc”, însă interpretarea de minţile întunecate poate fi doar în favoarea celui rău, nesocotind că, hula împotriva Duhului Sfânt nu se iartă, iar ponegrirea Sfinţilor şi este hulă Împotriva Duhului Sfânt.

   Că pământul nu se roteşte – geocentrismul din Biblie a Sfinţilor Părinţi explică argumentat, adică scripturistic că totuşi, pământul este centrul universului, despre asta se vede limpede la Facere, mai întâi Au făcut Dumnezeu ceriu şi pământu, apoi au făcut 2 luminători (luna şi soarele) şi toate stelele, înseamnă că, cum e posibil altfel decât aşa?
   A mai zis că de desubt la pământ se află apă, am observat în Facerea, “Şi pământul era netocmit şi gol. Întuneric era deasupra adâncului şi Duhul lui Dumnezeu Se purta pe deasupra apelor.”

   şi totul ce a zis Sfântul Îngeraş Otroc Veaceslav – găsesc în Sfânta Scriptură.

   despre diavoli (îngeri căzuţi) scris este în Facerea şi în Sfânta carte a Sfântului Prooroc Enoh.
   poftiţi, ce argumente mai trebuie?!
   http://www.youtube.com/watch?v=lSo_DwKGGtY

   Sfântul Sfinţit Mărturisitor Gheorghe Calciu-Dumitreasa zicea, toţi preşedinţii de la Reagan au fost masoni, în Buş, în ambii, a văzut Sfântul ceva diabolic zice într-un interview.

   în genere, dacă a greşit undeva Otroc Veaceslav – aş recunoaşte că nu este de la Dumnezeu, dar până când gurile rele au să clevetească – atâta timp încrederea în Pronia Lui Dumnezeu o să-mi fie şi mai tare.
   De ce nici un singur părinte nu se găseşte să argumenteze nimic despre Sfântul Îngeraş?
   numai părinţii amăgiţi care lucrează la comanda jido-masonilor şi atât.

 1. marele Păcătos

  Iar mai întâi au să numeroteze omenirea la primirea noilor acte, când li se pune cu raze izotop semnul sau cod de bare sau codul qr, ca consecinţă se modifică ADN-ul uman, şi atunci şi duhul Dumnezeiesc iese din trup definitiv, şi intră duh diavolesc.

  omul-antihrist deja e născut, cel puţin 12-20 de ani.

  multe mesaje subtile sunt amplasate în filmele diavolilor şi a jidovilor de la hollywood.
  spre exemplu, care ţări au să le atace cu arme biologice, în ce an planifică al 3-lea mondial, cum are să numeroteze omenirea ş.a.m.d.

  Mulţumesc Apărătorule pentru articol.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.