Selectați pagina

Vaticanul a publicat un discurs al papei cu mesajul unei religii unite ‘NEW AGE RELIGION”

Vaticanul a publicat un discurs  al papei cu mesajul  unei religii unite ‘NEW AGE RELIGION”

Există o înșelăciune mare promovată sub forma unei false iubiri și unitate!

Vaticanul și Papa Francisc au șocat din nou prin declarațiile făcute recent. Dacă până acum vechii papi au avut oarecum un discurs echilibrat vizavi de dogmele cunoscute ale catolicismului, de la instalarea Papei Francis au curs și luările sale de cuvânt ieșite din tiparul standard.

Iată că Papa Francisc precipită mult lucrurile, acum când sfârșitul tuturor lucrurilor e mai aproape de noi ca oricând mai înainte, iar Domnul Isus e gata să vin să-și ia mireasa Sa și s-o întâmpine pe norii cerului.

Aflat în poziția de mare uzurpator, Papa Francisc ca un copil fără rațiunea  necesară poziției în care se află, se crede înlocuitorul lui Dumnezeu pe Pământ și restabilește sfintele și divinele învățături lăsate de Însuși Dumnezeu în Sfânta Scriptură ca Testament, omului creat de El. Iar lumea apostată îl ațâță să lucreze pe această cale diavolească   numindu-l în gura mare Omul Anului,  prin  revista “TIME”.

În ultimele sale “revelații”, Papa Francisc a spus:

“Prin umilință, cercetarea sufletului și meditație, prin rugăciune, am reușit să înțelegem anumite dogme. Biserica nu mai crede într-un iad în care lumea trebuie să sufere. Această doctrină este incompatibilă cu iubirea infinită a lui Dumnezeu.

Dumnezeu nu este un judecător, ci un prieten și un iubitor al umanității. Dumnezeu nu caută să condamne, ci să îmbrățișeze. Ca și fabula despre Adam și Eva, iadul nu este decât un mecanism literar. Iadul nu este decât o metaforă pentru sufletul izolat care, ca toate sufletele, va ajunge să se unească în iubire cu Dumnezeu”.

*

”Toate religiile sunt adevărate, pentru că sunt adevărate în inimile celor care cred în ele. Ce alt fel de adevăr există? În trecut, Biserica a fost dură cu cei pe care îi considera că greșesc din punct de vedere moral sau că păcătuiesc.

Astăzi, nu mai judecăm pe nimeni. Ca un tată iubitor, niciodată nu ne condamnăm copii. Biserica noastră este destul de mare pentru heterosexuali și homosexuali, pentru viață și pentru alegeri! Pentru conservatori și liberali, chiar și comuniștii sunt bineveniți și ni s-au alăturat. Cu toții îl iubim și ne închinăm la același Dumnezeu.”

*

“Catolicismul este acum ”o religie modernă și rezonabilă, care a trecut prin schimbări revoluționare. A venit vremea să abandonăm intoleranța. Trebuie să recunoaștem că adevărul religios
evoluează și se schimbă. Adevărul nu este absolut și nu este predeterminat. Chiar și ateii recunosc că există divinitatea. Prin acte de iubire și caritate și ateul îl recunoaște pe Dumnezeu
și își mântuiește sufletul, devenind un participant activ la mântuirea umanității.”

*

”Dumnezeu se schimba și evoluează, la fel ca și noi, deoarece Dumnezeu trăiește în noi și în inimile noastre. Când raspândim iubire și bunătate în lume, ne atingem propria divinitate și o recunoaștem. Biblia este o carte sfântă frumoasă, dar ca toate cărțile vechi importante, unele pasaje sunt depășite. Unele chiar ne îndeamnă la intoleranță și prejudecăți.”

Sursa: EXTRA NEWS

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *