Selectați pagina

Vaccinurile sunt realizate de o industrie chimică internațională a căror stăpâni au declarat în clar că urmăresc depopularea planetei cu ajutorul vaccinurilor

Vaccinurile sunt realizate de o industrie chimică internațională a căror stăpâni au declarat în clar că urmăresc depopularea planetei cu ajutorul vaccinurilor

Sunt născut în 1964.

Am făcut doar trei vaccinuri pentru că astea se făceau atunci. Toate monovalente. Anume antipolio, anti TBC și antitetanos. Toate în timpul școlii primare.

Nici unul înainte de școală căci orice vaccin făcut înainte de maturizarea sistemului imunitar ( care se petrece între 0 și 5 – 6 ani ) distruge sistemul imunitar pentru tot restul vieții.

Nu se făcea nici un vaccin fără a se testa în prealabil reacția de toleranță a organismului la el.

Abia după o săptămână după ce se verifica dacă vaccinul respectiv este tolerat de organism se făcea și injecția cu acel vaccin.

Am făcut toate bolile copilăriei și iată că sunt sănătos tun și în toată viața mea nu am călcat decât de două ori într-un spital.

 Cert este doar un singur lucru : bolile copilăriei au un rol foarte important în dezvoltarea sistemului imunitar și a nu le face e chiar tragic pentru că amânarea lor abia atunci poate duce la moarte.

Nici un copil nu moare din bolile copilăriei ci cel mult din complicații ca urmare a altor boli suferite în același timp sau a medicației inadecvate bolii respective.

Dar orice adult riscă aproape sigur moartea dacă se îmbolnăvește de o boală a copilăriei pe care nu a făcut-io în copilărie pentru că i-a fost amânată de vaccinare sau alte forme de medicație.

 Deci vaccinurile actuale împotriva acestor boli pregătesc niște înmormântări ale maturilor de mâine…

Un ultim lucru aș mai spune. Pe vremea când eram eu copil vaccinurile erau realizate de industria medicală a unui stat care avea tot interesul să aibă o populație sănătoasă și aptă de muncă.

Acum vaccinurile sunt realizate de o industrie chimică internațională a căror stăpâni au declarat în clar că urmăresc depopularea planetei cu ajutorul vaccinurilor. Vaccinurile conțin în prezent o serie de substanțe și compuși biologici care nu au ce căuta în organismul uman.

În plus priviți în jur și veți constata că sistemul capitalist în buna lui tradiție criminală preferă să înlocuiască muncitorul cu niște roboți ca urmare nici un stat capitalist nu are interes să aibă oameni sănătoși pentru că oricum nu-i folosește la muncă ci doar îi trebuiesc clienți pentru medicamentele din ce în ce mai periculoase…

Și dacă credeți că am exagerat cu această afirmație puneți mâna și comparați contraindicațiile de pe prospectul oricărui medicament cu beneficiile…. și veți vedea cu proprii dumneavoastră ochi că sunt de multe ori mai multe.”

Carnaru Catalin Dan

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *