Selectați pagina

Vaccinurile distrug şi omoară copiii în Republica Moldova

Vaccinurile distrug şi omoară copiii în Republica Moldova

Vaccinurile omoara copiii. Zeci de copii apar pe site-urile de donatii umanitare pentru a primi un nou rinichi, sau ca sufera de leucemie, paralizie cerebrala, surditate bilaterala, otita.  Multi dintre parinti nu gasesc intelegere si solutie in Moldova si sunt obligati sa apeleze la platformele online de donatii umanitare, sa primeasca bani pentru a-si putea trata copiii in strainatate. Odata ajuns in sange, toxicitatea vaccinului cu mercur toxic, neurotoxine si aluminium, formalehida, distruge lichidul cefalorahidian al copilului care transporta sangele din corp la creier, si ii afecteaza creierul iremediabil, auzul, vazul.

In alte situatii, si nu putine, sunt multe cazuri si in Romania, cind rinichii bebelusului s-au blocat pur si simplu, sangele fiind total compromis din cauza vaccinului. Aceste reactii adverse criminale sunt denumite cu cinism de catre ministerul ne-sanatatii ca fiind cauzate de nastere, de boli ereditare, dar niciodata de vaccinuri, pentru a-si apara mafia lor a criminalitatii organizate, din care fac milioane si milioane de dolari spagi, peste cadavrele poporului. Cu alte cuvinte vina este aruncata pe parinti. Se doreste pur si simplu exterminarea poporului moldovean. Ceea ce comit acesti teroristi este cu mult mai grav decat genocidul si epurarea etnica din anii foametei sovietice sau crimei organizate din Gulag.

Prezentăm mai jos un caz de pe caritate.md: 

Totul a pornit de la un simplu vaccin administrat fiicei sale care atunci, în 2014, avea doar 1 anișor, iar mai apoi viața acestei copilițe s-a transformat într-un adevărat coșmar. Otilia s-a ales cu o paralizie a jumătății corpului pe partea stângă. „La data de 1 iunie 2014 am fost la control cu fiica Otilia, la 1 anișor. I s-a făcut vaccina, care a dat complicații. Otilia a făcut febră. A treia zi s-a ridicat temperatura la 39,5 grade. Am chemat urgența, medicii i-au făcut o injecție, au consultat-o, spunând că nu are nimic grav. Fetiței i se făcuse mai rău, am sunat din nou urgența.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке