Selectați pagina

Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm!! Distribuie mai departe sa afle lumea

Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm!! Distribuie mai departe sa afle lumea

Vaccinul a avut reacţii adeverse în mai mult de 40 de ţări şi provoacă autism, anemie, probleme pulmonare şi deces. Cele mai multe probe împotriva vaccinului provin din Franţa, Germania şi Italia.

Vaccinul hexavalent produs de GlaxoSmithKlein se administrează copiilor în primul an de viaţă şi cuprinde toate cele 6 vaccinări recomandate: antipoliomielită, antidifterică, antitetanos, antihepatită, antituse convulsivă şi anti Haemophilus Influenzae de tip B.

Ministerul Sănătăţii achiziţionează vaccinul printr-un contract stipulat în 2012 pe durata a 4 ani, deşi este scos din comerţ în multe ţări din UE. Vaccinul este distribuit de Unifarm. În 19 ţări au fost retrase mii de loturi de vaccin, fiind catalogat ca şi cauza SIDS.

Sunt peste 3 milioane de vaccinuri hexavalente retrase în lume, destinate nou născuţilor de 3 luni. Între 6 şi 13 octombrie 2015 au explodat la nivel mondial ştirile despre retragerea vaccinului din lume.

În schimb, în România, despre vaccinuri nu s-a spus nimic. Au fost aduse în ţară 177.000 de doze conform contractului încheiat în 2012, iar pe 28 octombrie 2012 au mai întrat în depozitele distribuitorului de atunci, SC POLISANO SRL, încă 193.208 doze de vaccin hexavalent.

Pe 1 octombrie 2013 a fost un scandal pe toate paginile Ministerelor Sănătăţii din lume, mai puţin în România. Un document de 1271 de pagini cu privire la vaccinul Infanrix, produs de compania farmaceutică GSK, arată rezultatele testelor la care a fost supus Infanrix.

În acest raport sunt toate reacţiile adverse care s-au verificat după injectarea unei singure doze de Infanrix Hexa copiilor, de la febră la deces. Astfel, s-au semnalat 1742 de reacţii adverse în 41 de ţări, printre care cel mai important rezultat în Italia cu 595 de complicaţii.

Datele esenţiale ale acestui raport sunt următoarele.

1. Reacţii adverse în mai mult de 40 de ţări, dar mai ales în Germania, Franţa şi Italia.
2. Milioane de doze distribuite. Au fost injectate 24.283.415 doze de vaccin Infanrix Hexa
3. 825 de cazuri diverse de complicaţii medicale. Sistemul respirator, sistemul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul imunitar etc.
4. Sute de cazuri grave, dintre care 559 de cazuri grave. Autismul, Sids, probleme de anemie şi probleme pulmonare. 14 copii au murit.

Sursa: sputnik

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

12 Comentarii

 1. Razboinicul Luminii

  Rugati-va la Dumnezeu sa va scape si pe voi de autism ca vad ca aveti din plin …

  Răspuns
 2. matamare

  Idioti prost informati, defapt informati de pe pagini ca acestea. Mi-a scazut iq-ul cu 50.

  Răspuns
  • ion

   corect,bravo,mie mi-a scazut cu 100!

 3. Doctorul anonim

  “Sute de cazuri grave, dintre care 559 de cazuri grave”. Se pare ca cine a scris acest articol are ceva cunostinte de logica… Rusine sa va fie, ca aveti tupeul sa scrieti articole pe teme medicale, ajungand sa manipulati lumea cu informatii gresite. Sper sa aveti pe constiinta decesele copiilor celor care mor din cauza nevaccinarii altor copii din comunitate. Totul din cauza unor articole absolut ridicole, asa cum este acesta.

  Răspuns
  • Gheorghe

   Si cine imi face vaccinul? aia care vor depopularea planetei? A spus-o clar Bill Gates.

   Scopul Vaccinarilor nu mai este ca in trecut, ci are scopuri demografice si politice!

   Sa imi spui mie ca ce producea Institutul romanesc Cantacuzino e tot una cu mizeriile si crimele de vaccinuri importate din America si occident!? du-te domnule si canta la alta masa, si minte-i pe altii care te cred pe cuvant!
   Vaccinul Gardasil care ucide, sterilizeaza in massa si a paralizat mii de adolescente e legat in Romania si Moldova dar e interzis in Israel Japonia si multe alte state normale la cap.

   Si vi tu acum sa-mi aberezi cum ca vaccinurile sunt sigure si bune astazi! Sunt pe dracul! Mai ales alea venite din America de la companiile, monstrii farmaceutici, nehalite de bani peste multe, foarte multe cadavre de copii si tinere. Ce s-a produs in Romania la Institutul Cantacuzino, vaccinuri sigure si romanesti ESTE ISTORIE!

   azi avem de-a face cu niste teroristi in toata regula care importa contra spagilor vaccinuri criminale in massa. Nu s-a isterizat lumea degeaba ci in urma la foarte multi bebelusi paralizati, morti sau nenorociti pe viata. Pe internet nu poti sa ascunzi sub pres adevarurile ca la televizor. Nu-mi ramane decat sa te compatimesc

 4. Simion

  Ce lepre scriu toate mizeriile astea de articole?Macar de ar avea decenta sa si asume tampeniile pe care le scrie, adica sa se semneze cu numele nu cu pseudonime

  Răspuns
  • Gheorghe

   cu limbajul tau insultator si de mahala du-te si cerseste la alta masa. Teroristii ca voi chiar ar merita vaccinati! Cu gardasil combinate cu 15 vaccinuri ROR pana crapati

  • gaby

   @Gheorghe, Sper sa testezi tu vaccinurile alea. Macar mai scapam de unul.

 5. Daniel

  ANGEL OF DEATH!

  Răspuns
 6. Doctor

  Indepartati acest articol, nu dezinformati parintii. Informatii absolut false. In practica mea medicala am vaccinat cel putin 500 copii -cu vaccin hexavalent, nu am constatat niciodata efecteadverse , nici o reactie locala, nici sistemica, nu au devenit copii autisti sau nu au format nici o boala minunata din cauza vaccinului in cele 10 ani de practica medicala ce am in spatele meu.

  Răspuns
  • Matei

   Foarte îmbucurător că avem şi un medic care comentează. Am vrea să ne spuneţi dacă aţi citit cartea “Vaccinurile: prevenţie sau boală?”, de dr. Christa Todea-Gross (format electronic o puteţi descărca aici – https://ortodoxiatinerilor.ro/Vaccinurile.pdf), şi ce părere aveţi de argumentele şi cazurile descrise de acest coleg de meserie al dvs. Mulţumim!

  • Alvaro

   Poate doctor ne adaugă în ce anii a vaccinat copiilor. Poate ce a fost acum 20/30 de ani. Poate ce… Dar dupa citirea cartea menționată de Matei.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii