Selectați pagina

Vaccinarea în România va deveni obligatorie și se va face cu FORȚA! Statul se pregătește să le ia copiii părinților care REFUZĂ VACCINAREA

Vaccinarea în România va deveni obligatorie și se va face cu FORȚA! Statul se pregătește să le ia copiii părinților care REFUZĂ VACCINAREA

vaccinareEste doar o chestiune de timp până când vaccinarea va deveni obligatorie în România.

Proiectul de lege aflat acum în lucru prevede măsuri extrem de dure împotriva părinților care refuză vaccinarea copiilor. În prima etapă vor trebui să dea explicații în fața unei comisii din județul din care provin, iar dacă nici după aceea nu consimt să vaccineze copilul, se va aplica legea Protecției Copilului. Aceste declarații au fost făcute de către Amelia Șerban, director în cadrul Ministerului Sănătății, la Digi 24.

“Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”, a spus Amalia Șerban.

Dacă acum vacinurile pentru copii sunt numite “obligatorii” acestea reprezintă doar o recomandare în prezent. Dacă această lege va intra în vigoare, vacinarea copilului va deveni obligatorie cu adevărat, a mai spus Amelia Șerban, care a adăugat că vaccinarea va restricționa dreptul la educație, dacă părinții nu își vor da acordul!

“Copiii nu vor putea intra în colectivități dacă nu vor face dovada vaccinării complete conform schemei. Nu va fi restricționat accesul copilului la educație. Se va merge la comisia județeană, iar părintele va primi termen de un an să își vaccineze copilul”, a mai spus directorul din cadrul Ministerului Sănătății.

În finalul intervenției, Amalia Șerban recunoaște că vaccinurile au și reacții adverse – șoc anafilactic, meningită, encefalită – iar noul proiect de lege prevede că Statul îi va despăgubi pe părinții ai căror copii au suferit reacții adverse grave în urma vaccinării!!!

Sursa: activenews.ro

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. mihai

    nazism pur, am intrat in ultima etapa!

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.