Selectați pagina

Vaccin gratis şi reclamă cu bani! Vaccinul cvadrivalent Gardasil poate duce la infertilitate şi paralizie!

Vaccin gratis şi reclamă cu bani! Vaccinul cvadrivalent Gardasil poate duce la infertilitate şi paralizie!

15.000 de fete cu vârsta de zece ani din Moldova vor fi vaccinate opțional cu vaccinul cvadrivalent Gardasil. Acestea urmează să fie vaccinate gratuit, în instituțiile ce acordă asistență medicală primară, anunţă unimedia.info

Cităm ştirea mai departe:

Potrivit unui comunicat, aceasta va oferi oportunitatea de a proteja fetele adolescente împotriva cancerului de col uterin, care este cel mai răspândit tip de cancer determinat de HPV. Prioritar va fi vaccinarea fetelor cu vârsta cuprinsă între nouă și 14 ani.

„Prevenirea cancerului cervical este o prioritate stringentă pe agenda Guvernului și ne-am asumat sarcina de a implementa programul de vaccinare anti-HPV, care este unul absolut necesar, reieșind din numărul mare de îmbolnăviri de această maladie și decese în țara noastră”, a declarat ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Stela Grigoraș, în comunicatul al instituției.

Republica Moldova, în anii 2010-2016, în medie anual se înregistrau aproximativ 300 de cazuri noi de cancer de col uterin și circa 170 de decese cauzate de această maladie. În țară din cauza cancerului de col uterin în medie se stinge o femeie la fiecare două zile.

În acest sens, Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a venit cu un spot pentru o informare corectă despre această inițiativă de menținere a sănătății publice.

Mai jos puteţi viziona publicitatea acestui vaccin ucigaş, pentru care s-a plătit bani desigur:

Totodată e bine ştiut faptul că multe ţări au încetat să-şi vaccineze populaţia cu acest vaccin, care s-a dovedit a avea multe reacţii adverse, cel mai răspîndit fiind infertirlitatea şi decesul.

Citiţi la temă: Japonia retrage sprijinul pentru vaccinurile HPV din cauza efectelor secundare de infertilitate

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *