Selectați pagina

Vă rugăm să vizionaţi! Normele justiției juvenile

Vă rugăm să vizionaţi! Normele justiției juvenile

Nota redacției: necătînd la unele expuneri teologice contradictirii ale profesorului A. Osipov, analiza acestuia a normelor juvenile merita să fie audiate. Profesorul descrie minuțios acest proces satanic care este pornit de însăși vrăjmașul neamului omenesc.

[youtube]http://youtu.be/0S4bB95npgM[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

2 Comentarii

 1. sceptik

  Daca tot vor sa adopte faradelegea asta a justitiei juvenile cei de la conducere, au oare rezultatul sau hotararea vreunui expert despre impactul acestei legi intr-o tara cu economie decazuta, in care mai mult de jumatate de populatie nu se ridica la nivelul cerut de lege!??? Ce inseamna asta? Ca la mai mult de jumatate de populatie a tarii li se vor lua copiii? Acesta este genocid juvenil, iar nu justitie juvenila!

  Atentie, domnilor demnitari! Nu va bateti joc de popor! Ce? Nu va ajung banii si mai vreti? Si pentru asta trebuie sa adoptati ceea ce vi se dicteaza de catre cei ca va dau credite?! Nu fiti tadatori de tara! Ca n-o sa putreziti! N-o sa va primeasca pamantul cand o sa muriti cu trupul ca … cu sufletul… cam se intelege treaba care e… Blestemele si lacrimile mamelor indurerare o sa va munceasca vesnic-vesnic daca o sa adoptati o astfel de faradelege! STOP JUSTITIEI JUVENILE!

  Răspuns
 2. Radu K

  Că nu le aunge bani, e una la mînă… Dar mai adevărat este că mulţi politicieni sunt masoni şi intenţionat merg la decizii spre distrugerea acestui popor!

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.