Selectați pagina

Urmărirea electronică a populaţiei începe şi în Moldova. Primul pas spre cipizarea în masă!

Urmărirea electronică a populaţiei începe şi în Moldova. Primul pas spre cipizarea în masă!

Lagar ElectronicZilele acestea presa din Moldova ne aduce la cunoştinţă o ştire care ne şochează prin gravitatea ei, dar care realizează planul globalizării din ultimii ani.

Urmărirea totală a populaţiei şi lagărul electronic prinde contururi tot mai clare. Cipizarea, despre care se vorbea pînă acum, referitor la alte ţări, începe să devină realitate şi la noi. Primii paşi de introducere a cipizării şi a controlului total al populaţiei se vor realiza la… puşcărie. Prima categorie supravegheată electronic 24/24 de ore vor fi anumite categorii de deţinuţi. Vedeţi ştirea mai jos.

http://m.protv.md/stiri/social/un-nou-sistem-de-supraveghere-pentru-condamnati-vezi-ce-vor-purta.html?#

O firmă americană vine să ne propună o nouă invenţie foarte sigură şi ieftină din punct de vedere material, dar care va contribui la introducerea viitorului sistem de supraveghere totală a populaţiei.

Se remarcă că se acţionează subtil în ceea ce priveşte introducerea noilor tehnologii de urmărire a populaţiei. Primii oameni, pe care vor fi testate sistemele de urmărire, vor fi acele categorii care nu se pot apăra fizic sau şi-au pierdut anumite drepturi juridice. Bunăoară, cum ar fi condamnaţii…

Brăţările de urmărire electronică sînt primul pas, următorul pas va fi înlocuirea brăţărilor cu sisteme „mai sigure” şi mai mici, mai uşoare în exploatare şi mai comode adică cip-urile. Alt pas poate fi că unele companii vor impune aceste sisteme de urmărire pentru colaboratorii lor sub pretextul păstrării tainelor comerciale sau al solidarităţii colective.

Societatea noastră este foarte afectată de corupţie, multe persoane care nu împărtăşesc valorile culturale şi spirituale ale acestui popor, votează legi contra credinţei populaţiei majoritare, primesc credite din exterior, lucru care, probabil, îi impune la anumite compromisuri (notă: dar să-ţi trădezi ţara şi credinţa din cauza banilor, asta-i culmea căderii morale care o poate avea un om, Doamne fereşte-ne pe toţi de asemenea alunecare, şi dă-ne, Doamne, pocăinţă, la toţi…). Din păcate, în societatea noastră, unica valoare pe care o respectă mulţi (conştient sau inconştient) este banul. Este firesc ca un sistem slăbit şi lipsit de valori să fie parazitat de corporaţii internaţionale care au ca scop doar extragerea unor bani din acest popor şi înrobirea lui.

Apoi vor face reclamă ca să impună aceste sisteme de brăţări electronice sau cip-uri pentru copii (’’să-i apere de rele’’), pentru persoanele în etate (’’pentru sănătatea lor’’), iar apoi, cînd va fi o bună parte din populaţie cuprinsă de aceste sisteme, vor impune ca acestea să fie obligatorii ca paşaportul, cardul sau diferite tipuri de permise.

Primele etape s-au realizat mai devreme, cînd s-au impus documentele cu numărul fiarei şi cu nume electronic, cînd oamenii au fost introduşi în registre electronice. Următoarea etapă care se experimentează acum, este introducerea urmăririi electronice şi a urmăririi video totale a spaţiului public şi privat.

Se încearcă a introduce lagărul electronic treptat.

Ce putem face? Trebuie să ne opunem. Creştinii trebuie să ştie despre aceste pericole foarte posibile, iar în viitor, în nici un caz să nu acceptăm sisteme electronice de urmărire sau supraveghere video, dacă va fi posibil…. Dumnezeu să lumineze mintea la toţi (şi celor de la conducerea ţării-să nu transforme populaţia în cobai experimentabili, şi ortodocşilor creştini-să nu permită înrobirea personalităţii umane care are şi suflet pe lângă trup, şi e destinată să devină chip şi asemănare a lui Dumnezeu, care a creat-o). Noi aparţinem lui Dumnezeu în totalitate, vieţuirea noastră în societate este temporară şi nu trebuie să ne pierdem mântuirea pentru nişte bunuri pământeşti trecătoare, conformându-ne unor ’’reguli’’ ale societăţii, care ne vor înrobi stăpânitorului lumii acesteia, care urlă şi caută pe cine să piardă…

Sergiu Ungureanu pentru APARATORUL

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.