Selectați pagina

UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale

UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale

UNICEF (Fondul Națiunilor Unite pentru Educația Copiilor) afirmă că națiunile sunt obligate de legislația internațională să asigure drepturile copiilor la informații și servicii referitoare la sexualitate, fără știrea părinților.

 

Ultimul raport anual interpretează două tratate ONU de drepturile omului – privind dizabilitățile și privind drepturile copiilor – astfel încât să includă dreptul copilului „la informații și servicii confidențiale despre sănătatea reproductivă și sexuală în timpul adolescenței”.

 

Adolescența este definită de UNICEF ca vârsta cuprinsă între 10 și 19 ani.

 

De fapt, niciunul dintre documentele precizate nu menționează explicit un astfel de drept, însă din 2009 comitetul care monitorizează aplicarea tratatelor privind drepturile copilului a început să le interpreteze în așa fel încât copiii să poată primi astfel de servicii și informații, fără consimțământul sau știrea părinților.

 

În ultimii ani, grupările de lobby pro-avort și pro-homosexualitate încearcă, de asemenea fără bază juridică, să includă în această expresie, „sănătate reproductivă și sexuală”, în mod tacit, și un așa-zis „drept la avort”, care de asemenea nu este recunoscut internațional.

 

Ocolirea părinților în problemele de sexualitate este în contrast cu restul raportului, care subliniază rolul familiei în protecția și educarea copilului.

 

Sursa culturavietii.ro

ONU vrea sa înveţe copiii de 5 ani despre masturbare!

 

Naţiunile Unite recomandă copiilor cu vârste începând de la 5 ani să primească o educaţie sexuală obligatorie care să îi înveţe chiar şi pe cei care nu sunt la grădiniţă despre masturbare şi subiecte cum ar fi violenţa între sexe.

 

Organizaţia economică, socială şi culturală a ONU (UNESCO) a publicat un raport de 98 de pagini, în luna iunie, oferind o programă universală pentru copii cu vârsta cuprinsă între 5 – 18 ani, o “abordare în cunoştinţă de cauză a sexului eficient, relaţiilor” şi educaţiei HIV, despre care ei spun că este esenţială pentru “toţi tinerii”.

 

ONU insistă că programul este “adecvat vârstei”, dar criticii spun că expune copiii la sex mult prea devreme, şi oferă idei abstracte – cum ar fi “transfobia” – pe care aceştia s-ar putea chiar să nu le înţeleagă.

 

“La această vârstă ei ar trebui să înveţe despre… numele corespunzător anumitor părţi ale corpului lor”, a declarat Michelle Turner, preşedinte al Cetăţenilor pentru un Curriculum Responsabil, “cu siguranţă nu despre masturbare.”

 

Turner a fost deranjată de planurile UNESCO de a explica copiilor de minim 9 ani despre siguranţa avorturilor legale, precum şi de susţinerea şi “promovarea dreptului şi accesului la avort în condiţii de siguranţă” pentru toţi cei care au împlinit vârsta de 15 ani.

 

“Acest lucru este absurd”, a declarat ea pentru FoxNews.com.

 

Raportul UNESCO, intitulat “Liniile directoare internaţionale pentru educaţie sexuală”, separă copiii în patru grupe de vârstă: 5 – 8 ani, 9 – 12 ani, 12 – 15 ani şi 15 – 18 ani.

 

În cadrul programului voluntar sexualizant al ONU copiilor de doar 5 – 8 ani li se va spune că “atingerea şi frecarea organelor genitale ale cuiva se numeşte masturbare” şi că părţile private “te pot face să simţi plăcere atunci când le atingi de unul singur.”

 

Despre ONU se spune că a fost creată cu scopul de a constitui embrionul unui viitor Guvern Mondial, iar alţii susţin chiar că este cea mai mare lojă masonică din lume.

Surse: ortodoxia.md

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Urmăritori / Pingbacks

  1. UNICEF: ÎNCEPÂND DE LA 10 ANI, COPIII AU DREPTUL LA SERVICII SEXUALE CONFIDENȚIALE Citeşte mai mult pe aparatorul.md: UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale https://www.aparatorul.md/unicef-incepand-de-la-10-ani-copiii-au-dreptul-la-servicii-sexuale-confidentiale/ | RTnews - […] noiembrie 2018 0 Facebook Twitter Google+ WhatsApp Viber Telegram Pinterest VK Email […]
  2. UNICEF: ÎNCEPÂND DE LA 10 ANI, COPIII AU DREPTUL LA SERVICII SEXUALE CONFIDENȚIALE – Stiri Extreme - […] Citeşte mai mult pe aparatorul.md: UNICEF: Începând de la 10 ani, copiii au dreptul la servicii sexuale confidențiale https://www.aparatorul.md/unicef-incepand-de-la-10-ani-copiii-au-dreptul-la-servicii-sexuale-confide… […]

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *