Selectați pagina

Cît de periculoasa este America din prezent: Unei femei i-a fost luat copilul pentru că a născut acasă

Cît de periculoasa este America din prezent: Unei femei i-a fost luat copilul pentru că a născut acasă

Hai ca una ca asta, n-ati mai auzit, dar nu degeaba America e “tara tuturor posibilitatilor” si daca ne lasam americanizati, asa se va intampla si la noi.

Dar stati, multi romani se lasa “ioropenizati”, ceea ce inseamna aceeasi fata, dar sub alta masca, aceeasi mizerie, ascunsa sub alt fel de pres !

Potrivit site-ului offthegridnews.com[1] o femeie din Pennsylvania sustine ca medicii i-au luat copilul sanatos de 7 zile si a chemat politia (militia), alaturi de asistentii sociali, doar pentru simplul motiv ca si-a permis sa nasca acasa. Nu aveti voie, ce nu intelegeti !

Fatima Doumbouya, femeia in cauza, declara cum doctorul a intrat la ea si i-a spus ca daca nu vrea sa-l transfere catre spital, va contacta DHS (Departamentul de Servicii Umane) impreuna cu politia. Motivul real pentru care copilul lor a fost supus acestor ilegalitati, a fost, din cauza ca a nascut acasa, asa ca acest copil inca nu era “sedat” de catre medicii mortii, asa cum ii denumesc eu pe acesti ticalosi, al caror scop este acela de a vaccina, vaccina si iar vaccina, desi toate dovezile arata, cum copii vaccinati au dezvoltat autism si alte probleme, unii chiar murind, din cauza aluminiului, mercurului si a altor adjuvanti, foloti in preperare.

Aceste fapte ne arata cat de periculoasa este America din prezent, unde esti obligat sa faci fel si fel de lucruri, pe care in mod evident, Constitutia nu te obliga sa le faci. Abuzurile impotriva cetatenilor americani, au inceput sa devina litere de lege. Si in Romania exista abuzuri, brutalitati, dar SUA intrece orice limita de imaginatie. Numai daca ne gandim la faptul ca acolo este ilegal sa colectezi apa de la ploaie sau sa hranesti oamenii strazii.

1. http://www.offthegridnews.com/2014/06/25/police-seize-healthy-baby-because-it-was-a-home-birth/

6 Comentarii

 1. marele Păcătos

  Interesant, majoritatea Sfinţilor într-un cuget au mărturisit – NICI UN FEL DE NAŞTERE DE COPII!!! TRĂIM ULTIMILE VREMURI!
  pe când Pr. Adrian Făgeţeanu a spus că nu este de acord, “Dumnezeu vrea dăinuirea neamului omenesc până la sfârşitul veacurilor”..

  mă întreb, totuşi dacă poziţia Sfinţilor este de La Dumnezeu doar acolo unde domină majoritatea (se referă doar la Sfinţii Părinţi, sau la înduhovniciţii care mai sunt în viaţă), cum trebuieşte privită această problemă / întrebare?
  şi cum să naşti un copil (adică 7 sau 8)? şi unde să-l educi dacă peste tot impun vaccinuri de învăţământ, sodomeală guvernamentală, medicamente sintetice otrăvitoare, OMG alimentare, societate electronizată, valori inversate ale întregii societăţi etc etc?

  să naşti pentru iad sau pentru mucenicie?

  vreo idee / sfat, cineva?

  Răspuns
  • Ala

   Eu personal cred ca porunca de a face copii trebuie sa fie implinita. Dar, acesti copiii, vor fi copiiii muceniciei. Cei care traiesc ca sot si sotie, urmeaza sa aduca nastere de copii si doar nadejdea in Dumnezeu ca ne va scapa de anumite urgii, imi permite sa gandesc asa.

 2. irina

  ….da, vor fi acesti copii ai muceniciei, daca se vor naste in familii binecuvintate de Dumnezeu in primul rind, ma refer la 2 tineri cununati..nu care traiesc, in cum se zice acum la moda”concubinaj”…dar de fapt asta e desfrinare…vor fi copiii muceniciei daca ii vom apara de la nastere de numarul de identitate….de vaccini….daca vor fi botezati asa cum se cuvine(adica prin trei scufundari)….si daca in fiecare zi vom semana in ei semintele credintei adevarate!ma rog de ma iertati!

  Răspuns
 3. Talya

  Parintele Ionochentie de la Balta inca de la inceputul secolului trecut zicea ca “nu-i vreme acuma de băut şi de mâncat, da-i de plâns şi de oftat, şi lui Dumnezeu de rugat. Şi pentru cine înţelege, s-au trecut vremea de însurat, de măritat şi de făcut copii. Cei care sânt născuţi acuma, sânt neascultători de părinţi. Iar cei care se vor naşte de acum înainte, îi vor bate şi-i vor ucide pre părinţii lor. Vor fi ca nişte diavoli văzuţi.”

  Răspuns
 4. marele Păcătos

  toate au explicaţii.

  se pare că Sfinţii binecuvântau pe cei ce erau predispuşi să se cunune, şi opus pe ceilalţi care nu erau predispuşi pentru cununie.

  dacă omul poate îngriji şi creşte copilaşii ca pe îngeraşi – desigur că Domnul binecuvântează.

  dar pe cel care cununându-se – va naşte copii şi-i va da diavolului din frica morţii – aceia nu au nici un fel de binecuvântare.

  nu se generalizează categoric, fiindcă nu sunt toţi egali în această privinţă.

  precum a fost în vremea lui Noe, exact aşa va fi şi la sfârşitul timpului,.. se însurau, se măritau, mâncau, beiau, construiau, se văsăleau…etc etc

  păcatul este diavol
  diavolul din neam anume, şi el dacă nu este alungat prin spovedania buneilor, stră stră buneilor, părinţilor – vine pe ghebul copilului, desigur că copilul neânduhovnicit va fi în rând cu lumea de azi, mat-peremat, fumat, alcoolizat, desfrânat şi de toate restul “bunătăţilor” îmbuibat.
  Părintele să fie părinte, şi cuvântul din familie să fie în conformitate cu Cartea Cărţilor-Evanghelia şi cu Sfintele Canoane!
  atunci şi Domnul va avea grijă de copii, şi de familie, şi de suflete, şi de întregul neam.

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *