Zombie Boy, manechin și artist canadian, cunoscut pentru tatuajele sale spectaculoase care îi ofereau alura unui cadavru, s-a sinucis la vârsta de 32 de ani, a anunțat presa din Canada, citată de AFP, relatează activenews.ro

Zombie Boy, al cărui nume real era Rick Genest, a murit miercuri în jurul orei locale 17:00 (21:00 GMT), potrivit postului public Canadian Broadcasting Corporation (CBC), informează Agerpres. Potrivit unor surse, Poliția „a clasat acest deces drept o sinucidere”.

Cântăreața Lady Gaga, alături de care artistul canadian a apărut în videoclipul piesei „Born This Way” (2011), s-a declarat devastată de vestea morții acestuia.

„Sinuciderea prietenului meu Rick Genest, Zombie Boy, este mai mult decât devastatoare. Ar trebui să facem mai mult pentru a schimba cultura actuală, să punem sănătatea mintală pe primul plan și să suprimăm stigmatizarea care ne face să nu putem să vorbim despre aceste lucruri”, a declarat vedeta pop americană într-un mesaj publicat pe contul ei de Twitter.

Dulcedo Management, agenția lui Zombie Boy, a spus că artistul canadian era „o legendă a scenei artistice și în lumea modei”.

„Întreaga echipă de la Dulcedo este șocată și îndoliată în urma acestei tragedii”, se afirmă într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a agenției.

Zombie Boy, care a trăit pentru o vreme din cerșetorie pentru a putea să își achite costul tatuajelor sale spectaculoase, a devenit cunoscut în universul modei și al industriei de divertisment grație unor colaborări cu Thierry Mugler și Lady Gaga.