Selectați pagina

Unde s-a ajuns la greci… La Atena vor să construiască un templu lui satan, şi să ridice un monument lui baphomet

Unde s-a ajuns la greci… La Atena vor să construiască un templu lui satan, şi să ridice un monument lui baphomet

Grecia e cunoscută în întreaga lume ca cetatea creştinismului şi a ortodoxiei. Fapt care nu împiedica ca o parte din populaţia sa să fie pagină şi să se închine zeilor Olimpici. Însă… templul satanei pînă la ziua de azi în Grecia nu a existat.

Templul satanei, care are sediul oficial la New York, a depus o cerere autorităţilor din Atena pentru permisiune de a-şi construi o biserică în suburbia metropolitană din Kifissia. Cerea cuprinde de asemenea un proiect de amplasare a unei statui lui baphomet, alături de statuia lui Ioan din Kapodistrias din aceeaşi zonă.

Această sculptură e proiectată să aibă o înălţime de 2.1m şi reprezintă imaginea satanei în forma lui baphomet. Este similară cu cea inaugurată în Little Rock, în centrul administrativ din statul Arkansas, SUA.

Imaginea lui baphomet sub forma unui chip antropomorf de ţap cu aripi care stă pe un tron, simbolizează satana. În spatele său, pe tron este reprezentată o pentagramă (steaua răşturnată, simbol al satanismului), iar copiii sunt atraşi din ambele părţi ale statuii. Acesta este simbolul oficial al templului satanic din Grecia, care a fost înfiinţat oficial în 2013.

Sataniştii cer să fie inaugurat un monument în Kifissier, bazîndu-se pe legea care asigură egalitatea cultelor religioase.

Traducere: aparatorul.md

Sursa: https://rua.gr/news/obschestvo/34212-v-afinakh-khotyat-postroit-tserkvi-satany-i-postavit-pamyatnika-bafometu.html

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке