Selectați pagina

Unde ajunge sodomia

Unde ajunge sodomia

gaykid3Acest articol e pentru cei care îi mai apărați pe gay și alte lighioane, căutând pe net am văzut unde aduce activitatea celor care luptă pentru egalitate în drepturi. Întâi baga în școli educație sexuală în care se bagă dragostea unisex mai apoi aveți parte de paradă gay a copiilor. Am tradus din limba dușmanului special pentru dumnevoastră. Aici aveți traducerea originală a unui rus care a trăit în Norvegia. http://una-ragazza-o.livejournal.com/496928.html

În Norvegia a avut loc gay parada copiilor

   Când am căutat pe net gay-parada copiilor, care a avut loc in Norvegia, s-au gasit și din ăștia care nu credeau și spuneau în comentarii ca e un fake și așa ceva nu ar putea avea loc. Mai bine spus era doar un om. Și în calitate de argument spunea că nu este nici o poză de la acest eveniment. Dar a afirmat că totuși există un proiect gay-kids. Dar și eu trăind în Norvegia destul timp, am făcut cunoștință cu cultura și societatea lor ( chiar am studiat un curs special Samfunnskunnskap – sociologia, bazele societății norvegiene, unde se spunea în mare parte de gay, despre toleranță ca normă obligatorie), ca să știți așa ceva e posibil acolo. Iar acum am găsit și pozele de la acest eveniment.

Se pare că, gaylor din Norvegia, lesbienelor și transsexualilor nu le e destulă propaganda valorilor sale netradiționale la mulțimele de parade gay făcute de ei, care se petrec regulat în cele mai mari orașe din Europa. De aceea activiștii maturi ai mișcării-gay au hotărât ca treptat să-și implice copiii. În aceasta s-au convins locuitorii orașului Bergen, pe străile căruia a trecut un camion plin cu copiii ținând în mâina afișe care propagandează valorile homosexual a căsătoriilor de același sex. Căsătoriile de acelaș sex sunt legalizate în Norvegia la data de 1 ianuarie 2009, în așa fel Norvegia devenind a șasea țară din lume care a legalizat aceasta.

Sursa: blog-ul Frontul Naționalist Român

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe: