Selectați pagina

Un virus periculos bântuie ţara noastră

Un virus periculos bântuie ţara noastră

caine turbatOpt cazuri de rabie au fost înregistrate săptămâna trecută în ţara noastră. Anunțul a fost făcut de reprezentanţii Direcției Supraveghere Sanitar-Veterinară.

Infecția a fost depistată la trei pisici, în raioanele Nisporeni, Cahul și Căușeni,  dar şi la doi câini din raioanele Ceadâr-Lunga și Ungheni. De asemenea, s-au îmbolnăvit două bovine din raioanele Ungheni și Ștefan Vodă și o capră din orașul Slobozia.

Potrivit șefului Direcției Supraveghere Sanitar-Veterinară, Vitalie Cărăuș, după ce sunt prelevate probele necesare, animalele infectate sunt sacrificate prin ardere sau îngropate.

Rabia este unul dintre cele mai periculoase virusuri care se transmit de la animal la om, prin muşcătură, şi afectează sistemul nervos.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

3 Comentarii

  1. Ecaterina

    Nu este nici o rabie. Scopul este vaccinarea și sterilizarea animalelor, CA SĂ NU MAI FACĂ PUI. Iar dacă nu reușesc, trec direct la uciderea animalelor, (fie prin vânarea efectivă, fie printr-o lege abuzivă) așa cum au făcut în toată România, de nu mai vezi picior de câine pe străzi. Iar câinii rămași la curți nu mai fată, rezultând în viitorul apropiat EXTINCȚIA ANIMALELOR DE CASĂ – SCOPUL FINAL ȘI URGENT AL OCULTEI IUDEO-SATANISTE.

    Răspuns
    • Ecaterina

      Radu Iacoboaie, ești incredibil. Ne terorizezi în fiecare zi, pe toate site-rile cu trimiterile la blogul tău. Se vede treaba că, ori ești plătit regește pentru această treabă, ori ești incapabil să scrii un simplu comentariu la subiect. Te rog să încetezi. Ești foarte obositor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *