Selectați pagina

Acesta este viitorul preoților din Patriarhia Rusă şi nu numai… Un slujitor catolic a cucerit reţelele de socializare cu un dans haios. VIDEO

Acesta este viitorul preoților din Patriarhia Rusă şi nu numai… Un slujitor catolic a cucerit reţelele de socializare cu un dans haios. VIDEO

Notă: Dragi fraţi şi surori întru Hristos! Patriarhia Rusă, ca şi alte patriarhii ortodoxe de fapt, este capturată de ierarhi ecumenişti. Acesta este motivul pentru care a început o îndrăcire cu adevărat a bisericilor, cînd preoţii împreună cu enoriaşii organizează direct pe amvonurile bisericeşti cîntece, dansuri sectacole de teatru şi circ, iar ierarhii şi episcopii au devenit motociclişti, rockeri, showmen-i şi alte ocupaţii lumeşti care sunt distrugătoare de suflet. Dar cel mai grav e că toată plinătatea Biserciii tace şi rămîne indiferentă la toate cele ce se întîmplă, prin asta fiind complice la această trădare a Lui Hristos. Cel care are urechi să audă!

Slujitorul catolic din florida, Ricardo Rivera, a devenit erou al reţelelor de socializare după ce dansat un dans haios împreună cu o echipă de majorete, în timpul unui meci de baschet şcolar.

Jurnalistul David Begno a menţionat într-un comentariu sub clipul video precum că “slujitorii din şcoala mea natală se mişcă iată aşa!”. Publicul a reacţionat cu ovaţii în picoare la dansul papistaş. Nimeni din public nu se aştepta la o astfel de surpriză, scrie Fox News, cu excepţia coregrafului şcolii. Slujitorul papistaş e de baştină din Puerto Rico.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *