WikiHow a luat-o razna cu propaganda pro-vaccinare, îi învață pe copii „cum să se vaccineze în secret” păcălindu-și părinții „anti-vacciniști” despre care WikiHow spune că își „abuzează” proprii copii

(Natural News) Site-ul WikiHow, un centru de informații despre “cum să faci”, s-a alăturat altor giganți tehnologici diabolici prin propaganda totală pentru vaccinurile care reprezintă un mare pericol pentru sănătatea și siguranța copiilor. Acum pe site se găsește un articol periculos care îi învață pe copii cum să comploteze împotriva parinților și să inventeze povești pentru a se lăsa injectați cu vaccinuri toxice despre care, chiar guvernul SUA admite că provoacă mii de răni, spitalizări și chiar morți în fiecare an în America. (VAERS.HHS.gov și HRSA.gov)

Articolul de pe WikiHow, intitulat, „Cum să te vaccinezi fără acordul părinților tăi”, începe prin avertizarea copiilor că părinții lor ar putea fi îndoctrinații de teorii ale conspirației despre vaccinuri, sugerând bineințeles în mod fals că toate dovezile despre pericolele sau vătamările atribuite vaccinurilor sunt o conspirație. Puteți găsi articolul sub link-ul de mai jos:

https://www.wikihow.com/Get-Vaccinated-Without-Parental-Consent

Articolul merge mai departe, și îi învață pe copii despre “cum să se vaccineze în secret” și pretinde că părinții antivacciniști “ar putea să îi abuzeze” dacă află că nu i-au ascultat. (acesta sunt chiar cuvintele folosite în articolul de la WikiHow.) Mai jos aveți o frântură chiar din articol:

Articolul îi roagă pe copii să găsească doctori sau alți “adulți responsabili” pentru a-i forța pe părinți să le permită vaccinări nelimitate, sugerând că doar acei care promovează vaccinarea sunt responsabili. Asta este o dovadă și mai clară că articolul a fost scris de același grup de propagandiști al Big Pharma care a pus mâna și pe Wikipedia.

Multe vaccinuri – inclusiv vaccinuri care conțin Mercur – nu sunt testate nici măcar pentru pacienții pediatrici (copii și adoleșcenți), totuși aceștia sunt exact cei spre care țintesc cei de la WikiHow în una dintre cele mai periculoase și mai dure atacuri asupra drepturilor părinților și a siguranței copiilor care a fost vreodată postat pe o platformă de tehnologie. Vedeți mai jos poze incredibile care arată câteva instrucțiuni ale unui foarte popular vaccin, pentru mai multe dovezi.

Acest articol este atât de periculos pentru sănătatea publicului încât WikiHow merită să fie dat în judecată de către părinți și investigați penal pentru publicarea acestuia.

Guvernul SUA confirmă miliardele care au fost plătite familiilor ai căror copii au avut de suferit din cauza vaccinurilor – un fapt pe care WikiHow îl ignoră cu nonșalanță

De fapt, inclusiv în prospect se admite că vaccinurile sunt periculoase și, în cele mai multe cazuri, nici măcar nu sunt supuse testelor clinice pentru siguranță și eficiență. Aceste rezultate condamnabile despre siguranța vaccinurilor nu sunt niciodată menționate de către WikiHow.

Așa-numitul “Tribunal Secret al Vaccinurilor” (Programul Național al compensațiilor în urma daunelor vaccinurilor) a plătit deja mai mult de 4 miliarde de dolari familiilor cu copii care au avut de suferit în urma vaccinurilor, și din ce în ce mai multe cereri se fac în fiecare an.

Acest program publică un “tabel al rănilor cauzate de vaccinuri” care însumează câteva dintre cele mai frecvente răniri cunoscute datorate vaccinurilor.

Programul a dezvăluit și că, din 2019, mai mult de 4 miliarde de dolari au fost plătiți familiilor ai căror copii au avut de suferit în urma vaccinurilor:

Încă din 1988, mai mult de 21 491 de cereri au fost înaintate cu VICP. De-a lungul acestei perioade de 30 de ani, 18 473 de cereri au fost acceptate, cu 7 044 de cereri care sunt compensabile, iar 11 429 au fost respinse. Totalul compensațiilor plătite pe parcursul acestui program este de aproximativ de 4,2 miliarde de dolari.

Un raport detaliat publicat de către Programul Național Compensare al Rănilor cauzate de Vaccinuri listează că vaccinul impotriva gripei este subiectul a 3 647 de petiții, și vaccinul MMR este responsabil pentru 252 de petiții. Vaccinul Tdap însumează încă 470 de petiții. Raportul arată că mai multe petiții au fost înaintate în 2019 decât în orice alt an în care a funcționat programul, demonstrând faptul că vaccinurile provoacă mai multe daune, nu mai puține.

WikiHow trece peste faptul că cele mai multe vaccinuri nu au fost niciodată testate clinic pentru siguranță sau eficiență

Articolul WikiHow încearcă să spele creierul copiilor, făcându-i să creadă că vaccinurile sunt universal sigure și eficiente, pe când în realitate însuși producătorii vaccinurilor admit deschis că acestea nu sunt susținute de știință deloc.

De exemplu, în prospectul vaccinului Flulaval, detaliat în acest articol de pe Natural News, se spune că nu au fost efectuate nici un fel de teste controlate care să arate că acest vaccin ar avea vreo oarecare influență în a reduce infecțiile:

Textul îngălbenit spune: „…nu au fost făcute nici un fel de teste controlate care să demonstreze o descreștere a influenței bolii dupa înjectarea cu FLULAVAL.”

Și mai mult, același prospect admite în mod deschis că siguranța acestui vaccin – care conține mercur – nu a fost niciodată demonstrată pentru copii. Notabil, acest grup demografic este exact cel pe care WikiHow îl țintește prin acest articol, care dorește să îi convingă pe copii să își mintă părinții și să se injecteze în secret cu vaccinuri toxice, care pot chiar să îi ucidă:

“Siguranța și eficiența FLULAVAL la pacienții pediatrici nu a fost stabilită.”

“FLULAVAL nu a fost evaluat pentru potențialul mutagen sau canceros, sau pentru afectarea fertilității”

“Thimerosal, un derivat al mercurului, este adăugat ca și conservant. Fiecare … doză conține 50 mcg de thimerosal. Fiecare doză poate conține și cantități reziduale de ovalbumin, formaldehidă, și deoxicolat de sodiu în urma procesului de fabricare”

WikiHow imploră copii: “Îți este permis să îți minți părinții” folosind o “acoperire bună”

La pasul 3 al schemei WikiHow, copii sunt învățați să își înșele părinții pentru a se vaccina fără acordul lor, și îi forțează să își mintă părinții:

Ți se permite să îți minți părinții dacă asta este singura cale de a obține informațiile necesare pentru a-ți proteja sănătatea. Mai târziu, poți spune că ai cercetat și că ai realizat că nu ai o rană provocată de vaccinuri.

Bineînțeles că articolul WikiHow nu avertizează cititorul că vaccinându-te poți paraliza, intra în comă sau chiar muri, lucruri pe care dacă le-ar spune nu ar mai putea după aceea să explice că „tu nu ai suferit aceste răni din cauza vaccinurilor”. (Copiii uciși de vaccinuri se pare că nu mai pot vorbi despre rănile lor produse de vaccinuri)

Articolul WikiHow propune de asemenea diferite tipuri de minciuni pe care copii și tinerii le pot folosi pentru părinții lor, spunând, “Dacă părinții tăi nu sunt de încredere, pregătește-ți acoperirea foarte bine”

Tinerii cititori sunt învățați să facă o sedință foto falsă a “poveștii lor de acoperire” pentru a le demonstra părinților lor periculoși și neîncrezători că ei de fapt au participat la acea activitate în loc să le spună că s-au vaccinat. Din articolul de pe WikiHow:

Dacă părinții tăi nu sunt de încredere, pregătește-ți povestea de acoperire foarte bine. Încearcă să faci activitățile din povestea de acoperire într-o altă zi, și chiar fă-ți un selfie cu prietenul tău. În acest fel, vei avea dovada a acelor activități și vei putea răspunde la întrebări dacă te întreabă părinții tăi.

https://www.brighteon.com/2bbfd583-15c7-4b6d-9c91-790b26b4fd4f

Industria vaccinurilor folosește platformele companiilor de tehnologie pentru a încerca să îi stârnească pe copii împotriva propriilor părinți și să servească drept cobai ai “statului vaccin”

Propaganda acestui articol de pe WikiHow caută în mod flagrant să întoarcă copii împotriva propriilor părinți în timp ce se predau statului vaccin, care în mod sistematic minte publicul despre siguranța și eficiența vaccinurilor. Articolul WikiHow nu spune cine sunt autorii și spune că a fost scris de contributori anonimi, mulți dintre ei fără îndoială lucrează chiar pentru industria vaccinurilor.

Articolul merge mai departe și spune că orice copil trebuie să se vaccineze în secret sau “să scrie curții pentru emancipare dacă părinții lui sunt chiar așa de răi”.

De asemenea le spune copiilor să își pună doctorii împotriva părinților lor antivaccin, explicându-le:

Dacă tu crezi că părinții tăi ți-au spus ceva fals, poți să spui doctorului tău, și să întrebi dacă este un mit.

În final, WikiHow spune tinerilor cititori că ar trebui să se recompenseze cu înghețată sau o acadea după ce și-au mințit părinții, organizând o poveste de acoperire și conspirând cu (mituiții farma) cu doctorii pentru a se vaccina cu periculoasele vaccinuri. Cumpără-ți ceva bun, ca o înghețată, din locul tău preferat, spune WikiHow.

Deși sunt vaccinați și pot împrăștia infecții și a compromite sănătatea bătrânilor, WikiHow îi încurajează pe copii să își expună membrii familiei la toate aceste riscuri.

După ce se vaccinează cititorii sunt sfătuiți să continue să își mintă părinții, chiar dacă multe vaccinuri „provoacă diferite boli virale” care pot expune membrii familiei la aceleași virusuri folosite chiar în vaccinuri.

“Reține că nu trebuie să le spui părinților tăi că te-ai vaccinat”, spune WikiHow. “Poți să ții opțiunile privitoare la sănătate pentru tine, în special dacă te fac să te simți nesigur, ca rezultat al alegerile tale,” încă o data sugerând că părinții anti-vaccin sunt cumva violenți cu copii lor, când de fapt în realitate, este chiar industria vaccinurilor care comite violențe frecvente asupra copiilor.

Secțiunea “Comunitatea Î&R” sub articolul WikiHow spune că toți oameni care discută rational despre rănile cauzate de vaccinuri, ingredientele nocive din vaccinuri și riscurile vaccinurilor sunt “vânzători ambulanți de gogoși” care “nu respectă autoritatea” și sunt implicați în “teorii ale conspirației”

Giganții tehnologici sunt acum conduși de către Industria Farma și de către statul paralel vaccinist în timp ce America se prăbușește în “statul farma”

Decăderea WikiHow în propaganda pro vaccin este o mică surpriză, ținând cont că Google, Facebook,Twitter, Vimeo, Pinterest, YouTube și alte mari platforme de tehnologie s-au predat deja intereselor Big Farma și industriei criminale a vaccinurilor.

Toate vocile rationale care încearcă să ridice întrebări cu privire la rănile provocate de vaccin, ingredientele din vaccinuri s-au siguranța vaccinurilor, sunt instant eliminate de pe toate platformele tehnologice proeminente.

Toți care îndrăznesc să pună întrebări cu privire la vaccinuri sunt imediat catalogați drept iraționali, necinstiți sau periculoși pentru societate.

Giganții tehnologici împing acum în față cele trei mari minciuni despre industria vaccinurilor:

Minciuna #1) Toate vaccinurile sunt sigure și nu au rănit pe nimeni niciodată

Minciuna #2) Toate vaccinurile funcționează și nu au dat niciodată greș

Minciuna #3) Toate vaccinurile sunt testate clinic pentru siguranță și implicate adânc în teste științifice solide.

Nici una din aceste minciuni nu sunt adevărate desigur, de aceea acești giganți tehnologici trebuie să recurgă la cenzură și denigrare pentru a încerca să reducă la tăcere acele voci ale rațiunii care sunt înarmate cu dovezi reale despre fiecare dintre aceste pericole reale ale vaccinurilor.

Priviți acest mini-documentar de mai jos pentru a vedea cum America a decăzut în “statul farma” care este condus de către cartelurile farmaceutice:

https://www.brighteon.com/a0006c0a-e398-40dd-bad2-f9569916c690

Care este următorul pas? Oare WikiHow îi va învăța pe copii cum să își taie propriile organe genitale în secret, într-un experiment transgen?

Nu este greu să îți dai seama încotro merg lucrurile. În curând, WikiHow probabil se vor alătura mișcării transgen și probabil va găzdui încă un articol de tipul “cum să faci”, intitulat “Cum să îți tai în secret penisul și să devii un transgen fără ca părinții tăi să afle.”

Fiți atenți la orice platformă tehnologică care în mod subtil îi ațâță pe copii împotriva părinților în timp ce promovează agenda pro-vaccin a cartelurilor și “autorităților” guvernamentale.

Cum să facem plângere împotriva WikiHow pentru publicarea acestui articol extrem de periculos și iresponsabil, care pune viețile copiilor în pericol întărâtandu-i împotriva propriilor părinți.

WikiHow spune că articolul lor poate fi modificat de către public. Nu vă faceți iluzii, fiindcă, la fel ca Wikipedia, această afirmație este o mare păcăleală și toate articolele modificate sunt controlate la sânge de un grup de indivizi malițioși care în mod evident lucrează pentru cartelurile farma și malefica industrie a vaccinurilor.

Totuși, dacă vrei să modifici acest articol de pe WikiHow, o poți face apăsând acest link:

https://www.wikihow.com/Get-Vaccinated-Without-Parental-Consent#edit

Poți posta de asemenea păreri despre autorii articolului apăsând link-ul “Send fan mail to authors” aflat sub articol.

În final, există un sistem de votare cu DA sau NU la sfârșitul paginii, sub secțiunea Q&A. O întrebare de acolo sună cam așa, “Acest articol te-a ajutat?” Poți răspunde cu DA sau NU.

Concluzia? WikiHow este acum inamicul copiilor, așa cum Google este inamicul cunoștințelor umanității și Twitter este inamicul umanității.

Sursa: https://www.naturalnews.com/2020-01-12-wikihow-vaccine-propaganda-teaches-children-how-to-lie-to-parents.html

Traducere: Blogul Saccsiv