Selectați pagina

Un sistem nou de plată în transportul public a fost introdus în regiunea transnistreană

Un sistem nou de plată în transportul public a fost introdus în regiunea transnistreană

transnistriaUn nou sistem de plată pentru în transportul public a fost prezentat recent în autoproclamata rmn. Proiectul prevede înregistrarea computerizată a pasagerilor, transmite MOLDPRES cu referire la surse electronice.

Potrivit unui comunicat, sistemul va fi implementat în toate unitățile de transport public, subordonate autorităţilor regiunii. Este vorba de transportatorii care deservesc rute suburbane, interurbane şi internaţionale.

Conform proiectului, în microbuzele şi autocarele întreprinderilor care vor folosi noul sistem urmează să fie instalate scanere ce vor fixa numărul de pasageri. “Aceasta ne va permite să urmărim în regim on-line afluxul de călători, iar şoferii nu vor mai putea ascunde plata achitată de pasagerii care nu au procurat bilete în casă. De asemenea, sistemul va face mai transparente operaţiunile fiscale ale transportatorilor”, au afirmat reprezentanţi ai structurilor de profil de la Tiraspol.

Sistemul automatizat de achitare a biletelor de călătorie va fi introdus ca o alternativă sistemului actual, iar casele de bilete din autogări vor activa ca şi mai înainte.

Sursa: moldpres.md

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке