Selectați pagina

Un senator din California interzice folosirea pronumelor el şi ea în cursul audierilor din comisie

Un senator din California interzice folosirea pronumelor el şi ea în cursul audierilor din comisie

Parlamentul Californiei recunoaşte o ,,desemnare non-binară ca gen” şi interzice folosirea pronumelor el şi ea la audieri, a declarat joia trecută preşedinta Comisiei juridice din Senatul statului, Hannah-Beth Jackson: ,,Folosim expresia ei şi înlocuim alte desemnări pentru că ei este o desemnare neutră pentru gen. Practic, acestea sunt reformele şi revizuirile principale ale regulilor Comisiei”.

Cu toate acestea, în cursul audierii din Senat, Hannah-Beth Jackson nu a reuşit să respecte regulile impuse recent când s-a referit la profesoara ei de gramatică din şcoala primară, cu ea, în loc de ei. ,,Noi folosim ceea ce pe profesoara mea de gramatică ar fi făcut-o să aibă o criză cardiacă. Folosim termenul ei”. Ea a fost întreruptă de ascultători care au corectat-o şi i-au cerut să folosească în loc de ea, ei.

Pe 1 ianuarie 2019, oraşul New York s-a alăturat statelor California, New Jersey, Oregon şi Washington în a permite locuitorilor săi să bifeze o opţiune non-binară pe certificatele de naştere. Brendan O’Neill, editorul de la Spiked Online, a spus că această politică este ,,nebunească”.

În cadrul emisiunii ,,Fox & Friends”, el a afirmat că acest lucru ,,arată în realitate cât de departe vrea să meargă lobby-ul corect politic privind politizarea limbajului”. ,,Ei vor acum să controleze nu numai limbajul plin de ură şi pe cel rasist, cu care toţi suntem de acord că este un lucru rău, ci vorbirea cotidiană. El şi ea.

Cuvinte pe care oamenii le folosesc tot timpul în conversaţia zilnică pentru a descrie bărbaţi şi femei. Ei vor să sape atât de profund modul în care vorbim şi în cele din urmă modul în care gândim, încât sunt dornici să interzică cele mai comune cuvinte din limba engleză”.

,,Există un fel de extremism transsexual acum. Eu sunt pe deplin în favoarea drepturilor transsexualilor … Dar există acest fel de extremism transsexual care presupune că toţi cei care folosesc cuvinte ca el sau ea sunt lipsiţi de respect faţă de transsexuali sau persoanele non-binare”, a spus el, prezicând că practica se va răspândi.

El a citat exemplul Marii Britanii, unde feministele care au criticat politicile transsexuale au fost ,,urmărite şi hărţuite şi întrunirile lor interzise doar pentru că ele cred că ar trebui totuşi să avem dreptul de a vorbi despre bărbaţi şi femei”.

Sursa: www.lifesitenews.com, California state senator bans use of ‘he’ and ‘she’ during committee hearings

Traducere: Catacombele Ortodoxiei

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *