Selectați pagina

Un predicator islamist din Anglia spune că legea SHARIA trebuie introdusă și în România

Un predicator islamist din Anglia spune că legea SHARIA trebuie introdusă și în România

Anjem Choudary, se spune, este cel mai virulent și mai periculos predicator al radicalismului islamic din Marea Britanie și unul dintre cei mai ”gălagioși” din lume.

Ani la rând internetul l-a ajutat să-și împrăștie principiile fundamentaliste, să racoleze susținători ai ISIS în Europa și să-și arate satisfacția față de decapitarea unor prizonieri occidentali.

El militează pentru un stat mondial bazat pe Sharia, legea islamică aplicată cu toate restricțiile și pedepsele ei pe întreaga planetă – evident, pentru binele nostru al tuturor, inclusiv al României.

Anjem Choudary este convins că islamul ar trebui să fie impus și în România.

Pentru că Dumnezeu a creat lumea și El e cel care ne-a dat responsabilități și datorii, suntem responsabili de implementarea legilor Lui. „Multe țări au îmbrățișat deja islamul: Spania, Indonezia are Sharia deja de 800 de ani. Acesta este un model care cred că ar fi bun pentru România. Putem trăi unul lângă altul, nu trebuie să ne omorâm reciproc”, a spus el pentru Antena 3.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

1 Comentariu

  1. Aculov Andrei

    Ce ne mai trebuie Sharia sau Islamul, n0avem clasa politică în frunte cu PSD și acoliții(ALDE), care joacă rol de TERORIȘTI ISLAMIȘTI !!??

    Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *