Un-nou-trend-in-randul-bogatilor-din-China--hranirea-cu-lapte-umanCei mai bogati chinezi platesc mii de dolari pe luna pentru lapte uman, iar unii dintre acestia aleg chiar sa fie hraniti cu acest lapte chiar de catre bone.

Acest trend bizar s-a raspandit in randul adultilor, producand indignare printre chinezi, zeci de mii de persoane postand comentarii in acest sens pe Sina Weibo, echivalentul chinez al retelei de socializare Twitter, conform Daily Mail.

Unul dintre utilizatorii retelei Weibo numeste aceasta practica „pornografie deghizata”, in timp ce altii considera ca este o noua forma de distractie in randul celor bogati.

Agentiile de recrutare de personal ofera bone pentru nou nascuti, oameni bolnavi sau pentru oricine poate plati 2.600 de lire sterline pe luna, anunta Southern Metropolis Daily.

Cei care aleg sa consume lapte uman spun ca vor sa beneficieze de proprietatile nutritive ale acestuia. Laptele uman contine o combinatie unica de anticorpi, celule vii, enzime, hormoni si acizi grasi care i-au determinat pe unii oameni sa considere ca acesta este o mancare cu proprietati incredibile.

„Clientii adulti sunt hraniti direct de la san sau pot apela la o pompa daca se simt stanjeniti”, spune Lin Jun, directorul companiei Xinxinyu, care ofera acest gen de servicii.

Analistul chinez Cao Baoyin scrie pe blogul sau ca acest trend adauga o noua problema in China, pentru ca femeile sunt vazute ca un fel de bunuri de consum. In plus, aduce in prim plan si degradarea morala a Chinei.

Noua din zece chinezi spun ca nu sunt de acord cu aceasta practica, potrivit unui sondaj de opinie.

Sursa: ziare.com