Selectați pagina

Un NOR neobişnuit văzut deasupra Bucureştiului… O fi produs de o instalaţie de tip HAARP?

Un NOR neobişnuit văzut deasupra Bucureştiului… O fi produs de o instalaţie de tip HAARP?

Pe 30 noiembrie 2019, înainte de Ziua Naţională a României, un fenomen spectaculos şi bizar s-a produs pe cerul Capitalei. Astfel, un nor cilindric, extrem de lung, a apărut în Bucureşti, în miezul zilei. Pe reţelele de socializare se spune că ar fi vorba de un nor tip „Stratocumulus volutus” (sau “roll-cloud” cum mai este denumit el în limba engleză).

Specialiştii nu ştiu sigur care este mecanismul formării acestui nor spectaculos, dar bănuiesc că e vorba de un aer cu o umiditate foarte mare, care se condensează şi creează norul respectiv.

Problema este însă alta: acest tip de nor nu este caracteristic României, apărând în regiuni tropicale cum este Australia. Atunci, ce caută acest nor la început de iarnă în Bucureşti? O fi produs de o instalaţie de tip HAARP? Tot ce e posibil; se ştie deja că acest gen de instalaţii militare pot modifica vremea (deşi, oficial nu se recunoaşte nimic). Dacă e vorba de o apariţie artificială a acestui nor, cu ce scop? A existat vreun interes ascuns? E doar o coincidenţă faptul că a apărut cu o zi înaintea sărbătorii de la 1 decembrie? De ce a apărut la Bucureşti şi nu în altă parte (ca, de exemplu, Buhuşi)? Pentru a fi văzut de cât mai multă lume şi, astfel, a se transmite un „mesaj”?

Acestea sunt doar câteva întrebări, pentru care cu greu vom putea căpăta un răspuns prea curând…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *