Selectați pagina

Un mitropolit propune ca patriarhul Bartolomeu să fie inclus în Sinodiconul din Duminica Ortodoxiei, prin care sunt anatemizaţi ereticii

Un mitropolit propune ca patriarhul Bartolomeu să fie inclus în Sinodiconul din Duminica Ortodoxiei, prin care sunt anatemizaţi ereticii

Nu mai putem vorbi despre unitate în Biserică. O schismă a fost creată în lumea ortodoxă. Acesta este déjà un fapt împlinit. Autorii schismei sunt ,,elitele’’ globaliste, care acum creează, în mod deschis, nouă ordine mondială. Una dintre marionetele acestei strategii antihristice este ereticul și hulitorul Dimitrios Archontonis, care se consideră Patriarhul Constantinopolului, alături de ceilalți evrei care îl urmează. Aceştia au sacrificat unitatea Credinței și a vieții în rânduielile sfinte, de dragul bunăstării și odihnei. În măsura în care faptele criminale ale acestor indivizi au depășit toate grozăviile eretice anterioare, cred că este necesar să se includă fostul patriarh al Constantinopolului și oamenii lui de seamă între cei daţi anatemei, prin Sinodiconul de la Duminica Ortodoxiei, din prima săptămână a Postului Mare.

De asemenea, trebuie să recunoaștem și să le declarăm în mod deschis fiilor credincioși ai Bisericii lui Hristos că evenimentele care se desfășoară acum în comunitatea mondială arată că există în lume un edificiu activ al unei societăți mondiale deschise, bazate pe valori anticreștine.Marii masoni care conduc acest edificiu vor folosi cele mai inumane metode pentru a-și îndeplini planurile. Pentru prima dată în istoria lumii, ei au folosit arme biologice la scară globală pentru a crea o pandemie și moartea multor oameni nevinovați. Acesta este primul pas într-un plan atent conceput, care are ca scop reconstituirea civilizației umane în sine.  Rețeaua unuia dintre ei – Soros –  cu o armată de politicieni, jurnaliști și personalități seculare și religioase liberale, lucrează activ pentru a distruge lumea veche,  pregătind lumea pentru un nou sistem centralizat de guvernare care va exercita controlul asupra fiecărui aspect al societății umane. În domeniul religios, această lucrare este înfăptuită de Vatican și Patriarhul Constantinopolului, împreună cu o coaliție de grupuri extremiste heterosexuale radicale.

Progresele moderne în tehnologia computerelor digitale, ingineria genetică și așa mai departe, pot asigura pe deplin această nouă ordine mondială, care este planul satanic pentru o societate a umanității robite. Vor fi puțini în lume care să fie credincioși lui Hristos, dar înțelegând esența a ceea ce se întâmplă, noi, creștinii, avem motive să ne bucurăm.  ,,Iar când vor începe sa fie toate acestea, prindeţi curaj şi ridicaţi capetele voastre, pentru că răscumpărarea voastră se apropie’[ (Luca 21, 28). Inima unui credincios adevărat nu trăiește cu frica de tristețe iminentă, ci mai degrabă în nădejdea de a-L întâlni pe Hristos în curând.

Preluare de pe blogul Tas tiras-Tas tiras

Traducere: Google, cu mici corecturi şi adaptări, Gabriela Naghi

NOTĂ: Pseudo-Patriarhul Bartolomeu din Constantinopol şi papa  au fost anatemizaţi în multe biserici, în anii trecuţi şi, cu certitudine, această luptă canonică a Bisericii noastre va continua.

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Статьи на русском языке

Статьи на русском языке

Comentarii