Selectați pagina

Consecințele vaccinării forțate. Mărturii ale părinților – Prima parte

Consecințele vaccinării forțate. Mărturii ale părinților – Prima parte

Un grup de părinţi cer Guvernului şi Parlamentului să schimbe legislaţia astfel încât vaccinurile să nu mai fie obligatorii. Ei spun că unele preparate au provocat probleme mari de sănătate micuţilor. Ministerul Sănătăţii nu a comentat deocamdată solicitarea părinţilor.

La nici un anişor, copilul din imagine a devenit invalid. Părinţii spun că micuţul s-a îmbolnăvit după ce ar fi primit trei vaccinuri, la numai două luni de viaţă.

Chiar şi aşa, legislaţia din Moldova îi obligă pe copii să se vaccineze, în caz contrar ei nu sunt primiţi la grădiniţă sau la şcoală.

În aceeaşi situaţie s-ar afla zeci de copii din ţară, spune avocatul parlamentar Tamara Plămădeală. Jurista cere autorităţilor să modifice legislaţia, astfel încât să li se ofere părinţilor dreptul de a alege dacă îşi vaccinează copilul sau nu.

Un grup de părinţi au cerut Guvernului şi Parlamentului să opereze modificări în legislaţie, astfel încât vaccinarea să nu mai fie obligatorie. Ei spun că dacă nu vor fi auziţi, vor apela la instanţa de judecată pentru a solicita despăgubiri. Ministerul Sănătăţii nu a comentat deocamdată solicitarea părinţilor. La începutul anului, avocatul parlamentar Anatolie Munteanu a sesizat Curtea Constituţională privind legalitatea prevederii care interzice accesul copiilor nevaccinaţi în grădiniţe şi şcoli. Înalta Curte a decis însă că reglementarea nu contravine Constituţiei. În prezent, 12 vaccinuri sunt obligatorii pentru copii.

[youtube]http://youtu.be/r0p0dVGRCqE[/youtube]

Sursa: prime.md

Conferinţa poate fi vizionată integral mai jos:

[youtube]http://youtu.be/Qqcf5p4Tjhc[/youtube]

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *