Un expert al Organizaţiei Naţiunilor Unite are curajul să spună adevărul despre pandemia care a îngenuncheat omenirea. Călin Georgescu spune că este pandemia fricii şi prostiei, condusă de cei care au puterea de a controla lumea.

Călin Georgescu, expert ONU, a declarat în cadrul emisiunii „Cafeneaua Politică”  de la televiziunea Canal 33, că sub pretextul acestei pandemii, cei care controlează lumea, s-a băgat frica în oameni.

Pandemia de acum este o pandemie a fricii și a prostiei! Atunci când inoculezi această armă foarte perfidă , anume frica oamenilor, este foarte greu s-o mai scoți din mintea lor și  trebuie să-ți amintești că așa au fost cucerite și ținute sub amenințare toate țările sclavagiste!…

Ca să înțelegeți, în India când se naște un elefant, stăpânul îl ține legat cu o sfoară prinsă de un bețișor înfipt în pământ, iar mai târziu, când elefantul crește și ajunge adult, trăgând bușteni, dărâmând case sau cărând bolovani, seara e legat din nou cu aceeași sfoară, de aceeași nuielușă!

Omenirea este ținută sub frică, tocmai pentru a putea fi observată și controlată! De cine? Din punctul meu de vedere, de ceea ce se numește deep state, adică statul subteran, iar cel puțin din ceea ce se întâmplă acum, format din sistemul financiar-bancar și Big pharma!

Cele două lucrează împreună, iar o mare criză, cum este aceasta, conduce la mari averi pentru cei care conduc de fapt. Sigur că, în acest sens, cea mai mare descoperire este că statul a devenit cel mai mare duşman al cetăţenilor.” a declarat Călin Georgescu.