Selectați pagina

Vrem educaţie sexuală? Un elev de 13 ani şi-a violat colega de clasa după lecţia de educaţie sexuală

Vrem educaţie sexuală? Un elev de 13 ani şi-a violat colega de clasa după lecţia de educaţie sexuală

Un baiat de 13 ani a violat o fata de aceeasi varsta, imediat dupa ora de educatie sexuala de la scoala. Autoritatile investigheaza acum cazul, cercetarile vizandu-l inclusiv pe profesorul care a tinut ora.

Potrivit surselor judiciare din Tara Galilor, acolo unde s-a inregistrat cazul, autoritatile vor sa stabileasca daca elevul minor a fost instigat de modul in care a fost predata lectia, potrivit The Mirror.

Ancheta a stabilit cu dupa ora de educatie sexuala elevul a dus-o pe colega lui intr-o zona izolata de langa scoala lor unde a trantit-o jos si a violat-o, in ciuda protestelor acesteia, spunandu-i ca-i arata ce au invatat la scoala.

Initial, adolescentul nu si-a recunoscut fapta, dar dupa mai multe audieri a recunoscut totul, insa a spus ca fata ar fi consimtit actul. Insa, potrivit legislatiei din Tara Galilor, un minor pana in varsta de 16 ani nu poate consimti un act sexual.

Cei doi erau elevi la o scoala Gwynedd, iar dupa ce incidentul scandalos a fost aflat, baiatul a fost mutat la alta scoala. Baiatul este sub supraveghere judiciara acum, iar anchetatorii urmeaza sa stabileasca daca profesorul de educatie sexuala are vreo vina.

Sursa: Stirile Pro TV

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *