Selectați pagina

Un dispecer spaniol: Autorităţile de la Kiev au anunţat prea repede că Boeingul s-a prăbuşit

Un dispecer spaniol: Autorităţile de la Kiev au anunţat prea repede că Boeingul s-a prăbuşit

dispecerCu câteva minute înainte de prăbuşirea aeronavei malaieziene Boeing în Ucraina, nu departe de ea au fost văzute avioane ucrainene, a scris pe Twitter un dispecer spaniol care conducea aeronava Malaysia Airlines.

Potrivit lui, avioanele militare au zburat alături de Boeing 777 cu trei minute înainte ca el să dispară de pe radar.

„Când Boeing a dispărut de pe radar, autorităţile de la Kiev au anunţat că el s-a prăbuşit. De unde au aflat ele atât de repede?, scrie Carlos în microblogul său.

Sursa: http://romanian.ruvr.ru/

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

5 Comentarii

 1. Matei

  De fapt sunt chiar destule dovezi ca acel avion a afot doborit de ucraineni pentru ca ei au dislocat acum 2-3 zile in urma complexul de rachete buk, care pot dobori tinte pina la inaltimea de 18 km. “Separatistii” nu au asa ceva. Si mai este ceva – acest avion nu avea tehnica de identificare “al nostru” / “inamic”. Ceea ce a facut ca aceste rachete sa fie lansate. Si sa nu uitam ca acum 15 ani Ucraina a mai doborit un avion de pasageri deasupra Marii Negre exact in acelasi mod, dar atunci separatisti nu erau.
  Si inca ceva – faptul ca Ucraina deodata a aflat une a cazut exact avionul si toate delatiliile este imposibil, chiar si pentru SUA. Asta demonstreaza fapul ca ei singuri din greseala l-au doborit, si acum cauta solutii operative sa dea vina pe altii. Interesant ca Ucraina era cea care coordona de la sol pentru acel avion. Si dupa toate normele internationale ea trebuia sa inchida spatiul aerian deasupra zonei de conflict dar nu a facut-o. Si chiar daca Rusia (sa presupunem) ca le-a dat “separatistilor” tehnica de a dobori la inaltimi mari avoane, ei oricum nu pot face nimic cu ea, intrucit e nevoie de specialisti pregatiti sa foloseasca acest armament, dar astfel de specialisti are numai Ucuraina.

  Răspuns
 2. Matei

  Apoi, ca să spunem adevărul pe şleau, criza din Ucraina este o ocazie pentru armata SUA de a se instala în Estul Europei.

  Răspuns
 3. Matei

  Despre cazul pomenit mai sus, cînd armata ucraineană a mai doborît un avion de pasageri, scrie deja şi presa: “O altă tragedie similară a avut loc şi în octombrie 2001, când avionul de pasageri Tu-154 a căzut în Marea Neagră la o distanţă de 185 km de Soci. Aeronava companiei “Sibiri” plecase de la Tel-Aviv către Novosibirsk. În urma prăbuşirii, au decedat 78 de persoane, dintre care 51 erau cetăţeni israelieni. Comisia specială pentru cercetarea cauzelor accidentului a ajuns la concluzia că avionul a fost lovit de o rachetă S-200, lansată în cadrul unor exerciţii militare ale armatei ucrainene.”

  Răspuns
 4. marele Păcătos

  la noi în moldova mai toţi sunt zombaţi + toate canalele sunt ce cacao, arată tot felul de fake-uri, şi toţi cred şi le par dovezi incontestabile care nici nu au nevoie de probe, a dacă le spui că nu e adevărat – ei zic, “ei cum??!? dap la televizombie a arătat!!!”

  mult face educaţia şi credinţa omului.
  dacă nu e educat dar e smerit – Dumnezeu luminează şi ajunge la lumina adevărului.
  a dacă nu a fost învăţat să creadă, dar e educat – va cerceta şi va face cel puţin diferenţe raţionale, care la fel va dovedi partea adevărului.

  dar la noi zeci de ani metodic atacă conştiinţa precum că tot ce e legat cu Rusia – este răul de pe pământ!

  o societate zombificată care habar nu are că, să nu fi fost Rusia – Republica Moldova avea să vorbească pe ţâgăneşti marea majoritate.
  avea să fie slăvită în fărădelegi şi să fie numită ţara ţiganilor indieni.

  iudele sataniste de la conducere – da, poftim, e plină de clownada jidovistă, însă ce are Sfânta Rusie Ortodoxă?

  basarabenilor trebuie să ne fie ruşine de crima săvârşită a regicidului, fiindcă, păcatul Sfântului Împărat şi Răscumpărător al Imperiului Rus, are extindere şi pe neamul nostru.

  Explicaţie:
  Sfântul Întâiul-Nou Mucenic Grigorie a proorocit:
  “dacă voi fi omorât, familia împărătească la fel va fi omorâtă”.

  dacă aceste cuvinte prooroceşti au avut doar caracter proorocesc-informaţional, atunci basarabenii e posibil să nu poare vina regicidului, însă, dacă Sf.Mare Mucenic Grigorie cel Nou a proorocit avertizând familia cu pedeapsa morţii – atunci toţi basarabenii sunt pătaţi de sângele Împăratului şi a întregii familii sfinte!

  de ce basarabenii sunt purtători de vina omorului Sfântului Prooroc Grigore?, dovadă:
  http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%83%D1%80%D0%B8%D1%88%D0%BA%D0%B5%D0%B2%D0%B8%D1%87

  Răspuns

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.