Selectați pagina

Un cuplu de homosexuali incearca sa forteze o scoala creștina ca să devina pagîna

Un cuplu de homosexuali incearca sa forteze o scoala creștina ca să devina pagîna

Un cuplu de homosexuali a dat în judecată o scoala crestina din New Mexico dupa ce scoala le-a acceptat baiatul, pentru a-l respinge mai tîrziu atunci cînd școala a realizat ca părinții băiatului erau homosexuali.

Ei doresc daune, atît compensatorii cît și represive. Ei de asemenea doresc admiterea copilului ca elev, în ciuda faptului că școala afirmă deschis că este “deschisa pentru copiii de orice rasă, culoare, origine etnică sau care sînt în căutarea unui mediu creștin, cu accent pe predarea principiilor și adevărurilor biblice împreună cu un mediu academic solid.”

Insistînd ca copilul să fie admis arata foarte evident obiectivul perfid al acestui proces: ei vor să controleze școlile și convingerile religioase in materiile predate. Creștinii au libertatea de a gîndi ce fel de gînduri religioase vor in capul lor, atîta timp cît nu educa pe nimeni altcineva cu ele. Aceste scoli trebuie să joace rolul de păgîni în public. Asta e “toleranță” care o oferă liberalii.

Acest lucru se întîmpla aproximativ în același timp cu pagînizarea spitalelor catolice si a afacerilor deținute de creștini, ceea ce ne prezintă o unitate in scop și viziune.

Războiul impotriva culturii nu mai este o metaforă. Cei de stînga și instanțele de judecata incearca sa scoata creștinismul din societate sau cel puțin sa-l ingradeasca în interiorul zidurilor bisericilor.

Fi in alerta si rămîne credincios!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne găseşti şi pe:

Статьи на русском языке

Статьи на русском языке