Selectați pagina

Copiii devin ca marfa din magazine. Un cuplu a renunţat la copiii concepuţi in vitro, motivînd că nu erau ceea ce doriseră

Copiii devin ca marfa din magazine. Un cuplu a renunţat la copiii concepuţi in vitro, motivînd că nu erau ceea ce doriseră

Un cuplu american de origine asiatică care a dorit să conceapă copii prin intermediul inseminării „in vitro” a renunțat la prunci, după ce testele ADN au arătat că aceștia nu sunt înrudiți cu ei, informează BBC, citat de Active News.

Cuplul a dat în judecată clinica, precizează sursa citată, pe motiv că au cheltuit peste 100.000 de dolari pe această procedură.

Conform acuzațiilor cuplului, cei doi copii născuți pe 30 martie nu ar fi înrudiți nici între ei. În final, cei doi au renunțat la cei doi băieți și au fost dați în grija statului.

Fertilizarea in vitro presupune crearea în laborator a mai multor embrioni, cu materialul genetic al viitorilor părinți, urmând ca unul sau mai mulți dintre aceștia să fie transferați apoi în colul uterin al mamei.

Biserica Ortodoxă se opune acestei proceduri, deoarece embrionii „în plus” sunt pur și simplu aruncați, iar creștinismul consideră că viața începe în momentul concepției, ceea ce echivalează cu un avort.

Sursa: http://www.bbc.com/news/world-us-canada-48908133

Abonați-vă la canalul nostru Telegram!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Статьи на русском языке

Статьи на русском языке