Luptatorul K1 Daniel Ghita ataca mediatizarea excesiva a vizitei Papei si pune sub semnul intrebarii scopul acestei vizite in Romania.

Toata ziua ne intoxicati cu venirea Papei in Romania.

Il injuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile in fata Papei care e catolic!

Cat costa toata vizita? Nu puteam construi o clinica pe banii astia? Care este scopul vizitei?

Prima data ati inceput campania impotriva Bisericii Ortodoxe Romane cu slogane „vrem spitale, nu catedrale”. Acum nu mai vreti? O campanie de a denigra Catedrala Mantuirii Neamului! Nu aveam voie sa avem asa catedrala? Unde sunt toti eroii neamului nostru. Trebuie sa ne dispara si religia?

Cine plateste paza, masinile? Din banii poporului? Stie cineva cat ne costa aceasta vizita a Papei in Romania?

Noi suntem crestini ortodocsi si asa o sa ramanem!

Papa in 2014. “Singurul lucru pe care il doreste Biserica catolica si ceea ce incerc si eu ca episcop al Romei… este unitatea cu bisericile ortodoxe”, a afirmat suveranul pontif intr-un mesaj citit in prezenta patriarhului ecumenic de Constantinopol, Bartolomeu I, cel mai prestigios demnitar ortodox.

Fratilor, nu va uitati religia crestin ortodoxa! Este unica care ne-a tinut uniti (poporul roman) si inca ne mai tine uniti. Luati exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preotii ortodoxi sa se roage cu Papa! Nu va lasati manipulati de campania (electorala) agresiva care se face pe toate posturile TV. Acum, si religia noastra nu e buna?

Eu sunt roman crestin ortodox, si asa raman pana la moarte!”, a scris Ghita pe Facebook.