Bărbatul infectat cu noul coronavirus care a fugit în această dimineață din spitalul nr.1 din capitală a lăsat medicilor un bilețel.

Acesta le-a transmis că va reveni în instituția medicală marți, după Paște. Potrivit viceprimarului municipiului Chișinău, Angela Cutasevici, acesta este căutat de poliție, dar, deocamdată, pacientul nu a revenit în salon, relatează deschide.md

Știrea inițială:

Încă un pacient infectat cu noul coronavirus a fugit din instituția medicală în care era internat. S-a întâmplat în această dimineață, la Spitalul numărul 1 din capitală. Polițiștii au fost sesizați de medici în această dimineață despre dispariția bărbatului testat pozitiv pentru COVID-19.

Contactată de Deschide.MD, ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, ne-a declarat că polițiștii au pornit pe urmele bărbatului.

IP Botanica a fost sesizat în această dimineață de către medicii de la Spitalul nr.1, precum că un bărbat infectat cu COVID-19, formă ușoară, samavolnic a părăsit spitalul. Imediat la fața locului s-a deplasat poliția”, a precizat Stati.

Bărbatul de 56 de ani a fost internat pe 9 aprilie, mai spun reprezentanții Poliției capitalei.

Oamenii legii întreprind toate măsurile pentru a stabili locului aflării fugarului.